Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 19:13

Δεύτερος πανελληνιονίκης Ιστιοπλοϊας ο Κατσούλας του ΝΟΚ στην κατηγορία εφήβων

Γράφτηκε από τον
Δεύτερος πανελληνιονίκης Ιστιοπλοϊας ο Κατσούλας του ΝΟΚ στην κατηγορία εφήβων



Τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EUROPE Ανδρών – Εφήβων στην κατηγορία των Εφήβων κατέκτησε ο αθλητής Ιστιοπλοϊας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Παναγιώτης Κατσούλας!


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τριήμερο στη Ραφήνα από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με συνδιοργανωτή τον Ν.Ο. Αλκυών Ραφήνας.
Ο δεύτερος πανελληνιονίκης και πολλά υποσχόμενος ιστιοπλόος αν και έτρεξε αυτούς τους αγώνες, χωρίς ίχνος προετοιμασίας στην συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας σύμμαχο μόνο την εμπειρία του και την θέληση για διάκριση έκανε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, να τερματίσει δεύτερος!
Συνολικά έγιναν 6 ιστιοδρομίες στην θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας, υπό… σκληρές συνθήκες, όπου ο… Ποσειδώνας έκανε τα δικά του παιχνίδια. Με σταθερές κούρσες και με σύνολο 26 βαθμούς, ο Παναγιώτης Κατσούλας έδειξε ότι έχει βάλει γερές βάσεις για το μέλλον. Αθλητής στην κατηγορία LASER 4,7 του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ξεκινώντας από τις κατηγορίες υποδομών, έδωσε το καλύτερο εαυτό του και κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία  EUROPE.
Να σημειωθεί πως η αποστολή για τον αγώνα έγινε σε συνεργασία με το Ναυτικό Ομιλο Λακωνίας.