Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 16:15

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Δυναμικά μπήκαν στο 2016 Κανελλόπουλος και Χριστοδουλάκης

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Δυναμικά μπήκαν στο 2016 Κανελλόπουλος και Χριστοδουλάκης

Με συμμετοχές και διακρίσεις σε σημαντικούς αγώνες έχουν μπει στο 2016 οι Καλαματιανοί αθλητές του Θράκα Ιππέα Κομοτηνής Σταύρος Κανελλόπουλος και Γιώργος Χριστοδουλάκης (φωτό).

Πρώτος αγώνας της χρόνιας ήταν ο Πανελλήνιος Γύρος Αρφαρών στις 28/2 με το Χριστοδουλάκη να καταλαμβάνει την 11η θέση και τον Κανελλόπουλο την 60η, μετά από 2 σκασμένα ελαστικά 5κμ πριν τον τερματισμό.

Στην συνέχεια ο Κανελλόπουλος μετείχε στον 3ημερο ποδηλατικό γύρο Ανοιξης στα Χανιά οπου κατέλαβε την 6η θέση στο ατομικό χρονόμετρο της πρώτης μέρας και την 9η στη γενική κατάταξη.

Σειρά είχε στις 18-20/3 ο 3ήμερος διεθνής ποδηλατικός γύρος Μέγας Αλέξανδρος στην Θεσσαλονίκη με πιο αξιοσημείωτες επιδόσεις την 6η του Κανελλόπουλου και την 20η του Χριστοδουλάκη, μεταξύ των Ελλήνων αθλητών στο ατομικό χρονόμετρο της πρώτης μέρας.

Στο 3ο και τελευταίο ετάπ ο Κανελλόπουλος ήταν στο πρώτο γκρούπ των αθλητών 500μ πριν τον τερματισμό, αλλά είχε μια άσχημη πτώση του στέρησε την ελπίδα για κάτι καλο.

Στις 24-25/3 σειρά είχε ο Πανελλήνιος ποδηλατικός Γύρος Θυσίας στην Πάτρα.

Την πρώτη μέρα στην ατομική χρονομέτρηση ο Κανελλόπουλος πήρεε την 9η θέση και ο Χριστοδουλάκης την 30η.

Τη δεύτερη μέρα στον αγώνα αντοχής ο Κανελλόπουλος πήρε την 38η θέση με τον Χριστοδουλάκη να εγκαταλείπει μετά από μηχανικό πρόβλημα.

 

Οι 2 ποδηλάτες μέσα στον Απρίλιο θα συμμετάσχουν σε άλλους 2 αγώνες. Στις 3/4 στην Λάρισα και στις 9-10/4 στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο προετοιμασίας για τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι το Πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης στις 24/4 στην Ξάνθη. Ενας αγώνας εξίσου σημαντικός και για την ομάδα που αγωνίζονται.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ