Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 17:58

ΣΔΥΜ: Συμμετοχή σε αγώνες σε Αθήνα και Μέγαρα

Γράφτηκε από τον

Εκτός των αγώνων του Μαραθωνίου της Μεσσήνης, όπου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συμμετείχε μαζικά, εκπροσώπηση είχε και σε άλλους δύο αγώνες στην Αττική το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου.

Στον πρώτο αγώνα, στο Οικολογικό Πάρκο αναψυχής "Αντώνης Τρίτσης", τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου με την υποστήριξη του Α.Π.Σ. Απόλλωνα Δυτ. Αττικής και των Δρομέων Πάρκου Τρίτση, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ. και του ΑΣΔΑ, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τον 1ο λαϊκό αγώνα δρόμου, με την ονομασία "Το Δεκάρι του Πάρκου".

Εκατοντάδες δρομείς κυρίως από την Αττική, έδωσαν βροντερό παρόν σε έναν απαιτητικό αγώνα που κινήθηκαν σε μία όμορφη διαδρομή, απόστασης 3330μ. μέσα στο πάρκο και όπου οι δρομείς χρειάστηκαν να την διασχίσουν τρεις φορές.

Το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσώπησε επάξια και τερμάτισε με επιτυχία ο ταμίας του συλλόγου Γιώργος Μιχαλάκης.

Στον άλλο αγώνα την επομένη ημέρα Κυριακή 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας Λιμένων Μεγάρων - Ν. Περάμου 9 και 18 χιλιομέτρων αντίστοιχα, που διοργάνωσαν τα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγάρεων υπό την τεχνική υποστήριξη του Αθλητικού Όμιλου (Α.Ο.) «Ο ΚΟΜΑΙΟΣ».

Ο αγώνας αυτός ήταν μια γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης καθώς μικροί και μεγάλοι  γνώρισαν τη χαρά του Αθλητισμού ενώ παράλληλα προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μεγαρέων.

 

Και εδώ οι συμμετοχές ήταν πολλές μεταξύ των οποίων και το μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος έτρεξε και τερμάτισε επιτυχώς με καλή επίδοση τον αγώνα των 18 χιλιομέτρων.