Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016 13:59

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετική παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαθητών

Γράφτηκε από τον

Θετική ήταν η παρουσία του Ομιλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαθητών που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ.

Συμμετείχαν 136 ζεύγη από όλη την Ελλάδα, αριθμός ρεκόρ μιας και όλες τις προηγούμενες χρονιές οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούσαν τα 80 ζεύγη. Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από 3 ζεύγη, από τα ζευγάρια Αγγελοπούλου Χριστίνα – Κωνσταντόπουλο Πάνο, Ιακωβόπουλου Παναγιώτη- Γαζούλη Σωκράτη και Σινάνη Σπύρο- Μηλούση Γεώργιο.

Και τα τρία ζευγάρια του ομίλου είχαν καλή παρουσία και κατάφεραν να έχουν καλό μέσο όρο καθώς και να πλασαριστούν σε καλές θέσεις. Την καλύτερη θέση στην γενική κατάταξη την έλαβε το ζεύγος Αγγελοπούλου Χριστίνα – Κωνσταντόπουλος Πάνο, οι οποίοι αν και με 56.83% έλαβαν την 40η θέση στην πρώτη ημερίδα, κατάφεραν να λάβουν την πέμπτη θέση στη δεύτερη ημερίδα σημειώνοντας 68.05% και έτσι με μέσο όρο στις δύο ημερίδες 62.44% να λάβουν την έβδομη θέση στη γενική κατάταξη. 

Το ζεύγος Ιακωβόπουλος Παναγιώτης- Γαζούλης Σωκράτης με 61.37% στην πρώτη ημερίδα και 59.33% στη δεύτερη ημερίδα, έλαβαν την 14η θέση στη γενική κατάταξη με μέσο όρο 60.35%. Το τρίτο ζευγάρι του ομίλου, οι Σινάνης Σπύρος- Μηλούσης Γεώργιος με 58.93% στην πρώτη ημερίδα και 55.93% στη δεύτερη ημερίδα, έλαβαν την 30η θέση στη γενική κατάταξη με μέσο όρο 57.43%. 

Συμμετοχή στο 8ο Βυζαντινό φεστιβάλ

Ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και το  8ο Βυζαντινό φεστιβάλ. Για τις κατηγορίες 1-6 και 1-9 έγινε ενιαίος τριήμερος αγώνας ζευγών. Συμμετείχαν 28 ζεύγη από τα οποία το 22 ήταν για την κατηγορία 1-9 και τα 6 για την κατηγορία 1-6. Τον όμιλο της Καλαμάτας εκπροσώπησαν οι Μάλλωσης Αιμιλιανός και Σούμπλης Μιχάλης, οι οποίοι αν και μόλις 13 και 12 ετών αντίστοιχα κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση στην κατηγορία 1-6 με μέσο όρο στις τρεις ημερίδες 47.97%.

 

Ο όμιλος της Καλαμάτας, με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και ο γραμματέας Δημήτρης Κατσίποδας συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και τους εύχεται και άλλες αγωνιστικές επιτυχίες.