Τρίτη, 21 Ιούνιος 2016 16:14

ΚΑΡΑΤΕ: Στην Ισπανία θα διδάξει ο Βασίλης Μπεσσής

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ: Στην Ισπανία θα διδάξει ο Βασίλης Μπεσσής

 

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Μπεσσής θα βρεθεί στην Ισπανία για να διδάξει αγωνιστικό καράτε τόσο σε δασκάλους, όσο και σε μαθητές.

Ο προπονητής του συλλόγου Ling Sung Καλαμάτας αναχωρεί αυτή την Τετάρτη μαζί με το γιο του Παναγιώτη, έχοντας προσκληθεί από την ισπανική οργάνωση Shito Ryu Genbukai. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι θα κοουτσάρει και αθλητές στο ισπανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις μέρες. Ο Μπεσσής θα βρεθεί σε Μάλαγα, Μίχας, Βαρκελώνη και Χουριάνα, ενώ γι' αυτό το σκοπό έχουν προσκληθεί δάσκαλοι ακόμα από Γερμανία, Πολωνία, Γαλλία και φυσικά Ισπανία. 

 

"Με ικανοποιεί που οι άνθρωποι μιας χώρας σαν την Ισπανία με παράδοση στο καράτε, με εμπιστεύονται για να διδάξω στις σχολές τους. Είναι κάτι που μου δίνει χαρά μετά από μια διαδρομή 43 χρόνων, τα 28 ως προπονητής", λέει στο  "Notosport" ο Βασίλης Μπεσσής, ο οποίος είναι ακόμα επικεφαλής σχολών σε Δροσιά, Αγιο Στέφανο, Περισσό και Γαλάτσι. Και έχει πλέον ένα ακόμα λόγο να είναι χαρούμενος καθώς όλα δείχνουν ότι το καράτε θα ενταχθεί στους επόμενους ολυμπιακούς αγώνες.