Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 14:37

KICK BOXING: Mόνο νίκες στον Πύργο για την "Golden Phoenix Καλαμάτας"

Γράφτηκε από τον

 

Μόνο επιτυχίες είχε στον Πύργο η  "Golden Phoenix Καλαμάτας". Η ομάδα της Καλαμάτας συμμετείχε με τρεις μαχητές στο "Enter the Arena ΙΙ" στον Πύργο το περασμένο Σάββατο, με διοργανωτές τον Διονύση Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Σαριδάκη. 

Ο Κωστας Μπαϊντ αγωνίστηκε στα -77 κιλά με όρους Κ-1 και νίκησε τον αντίπαλο του με νοκάουτ στον 2ο γύρο. Η σκληρή προετοιμασία του αποδίδει καρπούς και παραμένει αήττητος με σκορ 14-0.

Ο Γιώργος Γεωργαντέας αγωνίστηκε στα -73 κιλά με όρους Κ-1, με αντίπαλο τον γνωστό δάσκαλο Γιώργο Παναγιωτόπουλο της σχολής Fighting academy στον Πύργο.

Έγινε ένας σκληρός αγώνας αλλά ο Γεωργαντέας κατάφερε να επικρατήσει κερδίζοντας περισσότερα σημεία και παίρνοντας θριαμβευτική νίκη. 

Ο Παναγιώτης Γεωργανάς αγωνίστηκε στα -63 κιλά με όρους Κ-1, σε επαγγελματικό αγώνα απέναντι σε ένα πολύ σκληρό και τεχνικό αντίπαλο. Ο Γεωργανάς επικράτησε και στους τρεις γύρους, ενθουσίασε τον κόσμο με την εμφάνιση του και κέρδισε την ζώνη της διοργάνωσης "Enter the Arena II". 

 

Ο δάσκαλος της σχολής Σταύρος Καπώνης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του ενώ στάθηκε στην επαγγελματική ζώνη που κατακτήθηκε, τονίζοντας πως πλέον η σχολή "Golden Phoenix Καλαμάτας" είναι πλέον η μοναδική στην Μεσσηνία που έχει φέρει τρεις επαγγελματικές ζώνες στην πόλη.