Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016 15:19

"ΜUAY THAI": Νίκη με Βασιλειάδη θέλει ο Καλάσης το Σάββατο στο Περιστέρι

Γράφτηκε από τον

Νέος μεγάλος αγώνας για τον Καλαματιανό μαχητή Αλέξανδρο Καλάση ο οποίος αύριο Σάββατο θα αντιμετωπίσει στην STS Arena στο Περιστέρι τον Αλέξανδρο Βασιλειάδη, σε αγώνα Full Muay Thai που θα γίνει στο πλαίσιο του 'Elite Fighting Show".

Ο Καλαματιανός αθλητής του Σταύρου Καπώνη θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα και να πάρει την νίκη απέναντι από τον Βασιλειάδη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μαχητικής σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης επανέρχεται  στα ρινγκ μετά την περσινή εμφάνισή του στο 'Muay Thai Grand Prix' της Αθήνας και την κατάκτηση ζώνης WMO, ενώ θεωρείται ίσως ο καλύτερος μαχητής στην Ελλάδα.

Ο Καλάσης πάντως αισιοδοξεί και δηλώνει: 

"Η προετοιμασία μου είναι κάθε φορά μεθοδική και διαφορετική για κάθε αντίπαλο, έχω συγκεκριμένο πλάνο για αυτόν τον αγώνα. Σέβομαι τον αντίπαλο μου όπως και κάθε αντίπαλο και γνωρίζω πως εχει μεγάλη εμπειρία και είναι το φαβορί. Ο αγώνας είναι αγώνας και τα πάντα μπορούν να συμβούν! Είμαι σε καταπληκτική φόρμα και θα επιδιώξω την νίκη. Όχι μόνο για μένα αλλά για την δόξα της σχολής μου και για τον Kru Σταύρο Καπωνη ΣταυροΤο θέαμα είναι το μόνο σίγουρο". 

 

Το event θα είναι μόνο για 500 άτομα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προμηθρυτούν έγκυρα το εισιτήριό σας μέσα από το viva.gr και την STS Arena Περιστέρι (Aγ. Αντώνιος – Σουρή 20).