Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 10:00

ΚΑΡΑΤΕ: Mε 22 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο ο Παμμεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ: Mε 22 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο ο Παμμεσσηνιακός

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε σήμερα και αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια Αττικής και ο Μεσσηνιακός σύλλογος θα αγωνιστεί με 22 αθλητές και αθλήτριες. 

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι  Ιωάννης και Ευάγγελος  Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει  ο πρόεδρος  της διαιτησίας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και Περιφερειακός εξεταστής Μαύρων Ζωνών και Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε  Ευθύμιος  Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.    

Ο Ιωάννης Μπούρας δήλωσε σχετικά: «Οι αθλητές του συλλόγου μας έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο στόχο της συνεχούς βελτίωσης. Μετά τις επιτυχίες που φέραμε στο πρόσφατο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος που έγινε στην Αμαλιάδα ευελπιστώ να δείξουμε και στο Πανελλήνιο Κύπελλο την άριστη τεχνική και φυσική μας κατάσταση, καθώς και την πίστη στη δουλειά και τις ικανότητες μας.  Είμαι πεπεισμένος ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι  Ζόμπολας Γεώργιος στην κατηγορία των -6 κιλών στους έφηβους,  Χασανάκος Αναστάσιος στα -45 κιλά στους έφηβους, Λαπιώτης Δημήτρης στα -30 κιλά στους παίδες του 2007, Μπάλλας Ιωάννης στα -30 κιλά στους παίδες 2007, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος στα  +35 κιλά στους παίδες 2007, Κατερινόπουλος Νικόλας στα -30 κιλά στους παίδες του 2005, Σταθόπουλος Συμεών στα -35 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2007, Σγούρος Μάριος στα -35 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2005, Ζόμπολας Φώτης στα -35 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2005, Κακούνης Περικλής στα +50 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2004, Βασιλείου Παναγιώτης στα +35 κιλά στην κατηγορία των Παίδων του 2006. Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος), όσο και στο αγώνισμα του Κάτα (τεχνικό μέρος).

Οι παίδες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι Ζαχαρόγιαννης Σωκράτης, Κατερινόπουλος Κώστας, Μπάλλας  Άγγελος και Κλείδωνας Δημήτρης.

Ενώ στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι Κατερινοπούλου Ηλιάνα στα +42 κιλά στην κατηγορία των κορασίδων του 2004, Κακούνη Αικατερίνη στα +30 κιλά στην κατηγορία των Κορασίδων του 2008, Σταυριανού Ελένη στα -3 κιλά στην κατηγορία των Κορασίδων του 2006, Κακούνη Σοφία στα -30 κιλά  στην κατηγορία των Κορασίδων του 2008, Καρανίκα Ηρώ στα +40 κιλά στην κατηγορία των Κορασίδων του 2005, Λεμπέση Ιωάννα στα +35 κιλά στην κατηγορία των κορασίδων του 2006 και η Μητσέα Ράνια στα -55 κιλά στην κατηγορία των γυναικών . Οι παραπάνω  αθλήτριες θα διαγωνισθούν τόσο στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος), όσο και στα Κάτα (τεχνικό μέρος).

 

Τέλος, γενική συνέλευση και εκλογές για νέα διοίκηση έχει προγραμματίσει ο σύλλογος την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 9.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα γίνουν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου.