Πέμπτη, 09 Μάρτιος 2017 15:06

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Σε τρεις αγώνες θα συμμετέχει ο Ευκλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Έντονη αγωνιστική δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου για το ποδηλατικό τμήμα του Ευκλή Καλαμάτας καθώς οι αθλητές του θα συμμετέχουν σε τρεις αγώνες. 

Συγκεκριμένα, τέσσερις ποδηλάτες του θα λάβουν μέρος στον Διασυλλογικό αγώνα δρόμου στην Λάρισα, στα 23 χλμ. και 130 χλμ. Θα τρέξουν στο Συκούριο Λάρισα οι Σταύρος Κανελλόπουλος, Γεώργιος Χριστοδουλάκης-Λαγωνικάκος, Αλέξανδρος Ρούσης και Παντελεήμων Σταμάτης. Το Σάββατο θα τρέξουν στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης (23 χλμ.) και την Κυριακή στο αγώνισμα της αντοχής (130 χλμ.). Τον αγώνα δρόμου διοργανώνει ο τοπικός Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας.

Από εκεί και πέρα, δύο ποδηλάτες, ο Αριστόδημος Κεφάλας και ο Κωνσταντίνος Κρανιώτης θα πάρουν μέρος την Κυριακή στον ''Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2017''. Θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα, τρέξιμο 5 χλμ., ποδηλασία 20 χλμ. και 2,5 χλμ., ο οποίος διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και τον Ναυτικό Όμιλο Κυπαρισσίας.

Τέλος, δύο ποδηλάτες, ο Βασίλειος Μυστριώτης και ο Χρήστος Ποντίκης θα λάβουν μέρος στο ''Τ.Τ.Ωρωπού" των 19,5 χλμ. στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης που θα γίνει την Κυριακή. Ο ποδηλατικός αγώνας διοργανώνεται από την (Π.Ε.Π.Α.) Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών.

Μετάλλια στον Πύργο για Παπαγεωργίου και Βεργετόπουλο

Στο βάθρο ανέβηκαν οι ποδηλάτες του Ευκλή Θανάσης Παπαγεωργίου και Παναγιώτης Βεργετόπουλος στο Τοπικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας MTB στον Πύργο.

Τους αγώνες διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δυτικής Ελλάδας (Τ.Ε.Π.Δ.Ε.) στα Διάσελλα Πύργου την περασμένη Κυριακή με τους Παπαγεωργίου και Βεργετόπουλο να τερματίζουν στη 2η θέση και 3η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους.

 

Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον καθώς έτρεξαν σε δασικό μονοπάτι, μήκους 25 χλμ.