Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 12:22

ΚΑΡΑΤΕ: Ο Παμμεσσηνιακός 39 μετάλλια στο πανελλήνιο κύπελλο!

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ: Ο Παμμεσσηνιακός 39 μετάλλια στο πανελλήνιο κύπελλο!

Με 39 μετάλλια επέστρεψε ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε από το πανελλήνιο κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών Shito Ryu Καράτε, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Ο καλαματιανός σύλλογος πήρε 8 χρυσά, 12 ασημένια και 19 χάλκινα μετάλλια, συμμετέχοντας συνολικά με 26 αθλητές και αθλήτριες. Στην εν λόγω διοργάνωση που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), συμμετείχαν 45 σύλλογοι και 800 αθλητές. 

Τα αποτελέσματα λοιπόν του μεσσηνιακού συλλόγου  αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά τη μεθοδική και άριστα οργανωμένη λειτουργία του σε όλα τα επίπεδα.   Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση στα κάτα ( Τεχνικό μέρος) και στο κούμιτε (αγωνιστικό μέρος) είναι: 

Στα κάτα το χρυσό μετάλλιο κατέλαβαν οι Σταθόπουλος Συμεών, Τορνατζής Άγγελος, Σμυρνιός Δημήτριος και Λεμπέσης Κωνσταντίνος.

Στα κάτα το ασημένιο μετάλλιο κατέλαβαν οι Κατερινόπουλος Νίκος, Κακούνης Περικλής, Βασιλείου Παναγιώτης, Κατερινόπουλος Κώστας και Ηλιόπουλος Ηλίας. 

Στα κάτα το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβαν οι Αδαμόπουλος Νίκος, Κάρλος Χρήστος, Χασανάκος Αναστάσιος, Μπάλλας Ιωάννης, Μέντζας Δημήτρης, Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Σγούρος Μάριος και Μπάλλας Άγγελος.

Στο κούμιτε το χρυσό μετάλλιο κατέλαβαν οι Χασανάκος Αναστάσιος και Αντωνόπουλος Φώτης. 

Στο κούμιτε το ασημένιο μετάλλιο κατέλαβαν οι Αδαμόπουλος Νίκος, Κατερινόπουλος Νίκος, Μπάλλας Ιωάννης και Κατερινόπουλος Κωνσταντίνος.

Στο κούμιτε το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβαν οι Κακούνης Περικλής, Καραπατάς Αλέξανδρος, Κάρλος Χρήστος, Σταθόπουλος Συμεών, Σγούρος Μάριος, Τορνατζής Άγγελος και Σταθόπουλος Κώστας.

Οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση  είναι: 

Στα κάτα το ασημένιο μετάλλιο κατέλαβαν οι Μητσέα Ράνια και Καρανίκα Ηρώ.

Στα κάτα το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβαν οι  Κακούνη Κατερίνα, Σταυριανού Έλενα, Μιχοπούλου Δημητρία και Μιχοπούλου Μάρα.

Στο κούμιτε το χρυσό μετάλλιο κατέλαβαν οι Κακούνη Αικατερίνη και Μητσέα Ράνια.

Στο κούμιτε το ασημένιο μετάλλιο κατέλαβε  Σταυριανού Έλενα.

Στο κούμιτε το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε η αθλήτρια:Καρανίκα Ηρώ. 

Ο πρόεδρος  του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν επιτυχίες  μια ακόμα φορά στο σύλλογο μας. Θέλω να συγχαρώ την προπονητική μας ομάδα προεξέχοντος του πρωτομάστορα του συλλόγου μας κ .Ευθύμιο Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα και τον Πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα. Ακόμα τους δύο αθλητές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων Μπάλλα Ανδρέα και Πανάγο Κακούνη. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας». Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και  επίσημος εξεταστής Νταν  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε .Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».  Τέλος, ο  προπονητής Ιωάννης Μπούρας δήλωσε: " Μετά από μια περίοδο έντονης προσπάθειας  μέσα από την προετοιμασία για τους αγώνες κατορθώσαμε να δείξουμε πως βρισκόμαστε στην ελίτ του Ελληνικού Καράτε και ότι ο σύλλογος μας συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους ανά την Ελλάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μας και τους γονείς για την υποστήριξη και το ζήλο που έδειξαν και αποδεικνύουν διαρκώς για το άθλημα και το σύλλογο μας, καθώς το αποτέλεσμα που ήρθε αποτελεί προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι οι προπονήσεις  μας θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, γιατί μπορεί να κατακτούμε κορυφές, αλλά έχουμε να διαβούμε ακόμα πιο μεγάλους στόχους στη συνέχεια".