Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 09:09

ΣΤΙΒΟΣ: Διπλή δράση σήμερα για τον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Εντονη αθλητική δραστηριότητα περιλαμβάνει η σημερινή μέρα για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού.

Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου θα συμμετέχουν σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις. Το πρωί στις 10 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας 16 παιδιά της Προ - αγωνιστικής ομάδας θα λάβουν μέρος στο Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων Β’ συμμετέχοντας σε αγώνισμα πολύαθλων.
Κάθε αθλητής και αθλήτρια θα επιλέξει δύο προκαθορισμένα αγωνίσματα από δρόμους, άλματα και ρίψεις. Στους Παμπαίδες θα αγωνιστούν οι Γιάννης Μπάκας, Ηλίας Μπαχαρακάκης, Βλαδήμηρος Τριαντόπουλος, Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, Αναστάσιος Γιαννόπουλος, Γιώργος Δημητρόπουλος και Μάριος Παπαγιαννόπουλος. Στις Παγκορασίδες θα αγωνιστούν οι Χριστιάνα Πλατανίτη, Ηλιάνα Τασιοπούλου, Μαρίνα Νικολοπούλου, Θεοδώρα Καγιά, Μαρία Λυμπεροπούλου, Σταυριάννα Σταθοπούλου, Μαριλένα Φεράι, Βασιλική Κότσαρη και Αγγελική Τσακαλίδη.
Το απόγευμα, αθλητές, προπονητές και διοικητικοί παράγοντες του τμήματος θα συμμετέχουν στον 17ο Γύρο της Καλαμάτας, μια διοργάνωση του ΣΔΥΜ Μεσσηνίας που ο Μεσσηνιακός χαρακτηρίζει "εξαιρετική διαχρονικά". Η πλειοψηφία των νεαρών αθλητών θα λάβει μέρος στον δρόμο των 2 χιλιομέτρων.