Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 15:22

Καλοκαιρινό καμπ από τον Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

 

Αθλητικό καλοκαιρινό καμπ θα διοργανώσει και φέτος ο Ακρίτας Καλαμάτας. Το καμπ θα γίνει και αυτή τη σεζόν στο συγκρότημα του Elite City Resort.

Τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία, την προσωπικότητα και τις ικανότητες τους, μυούνται και εξειδικεύονται από τους καθηγητές φυσικής αγωγής σε σύγχρονα και παραδοσιακά σπορ, όπως, στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, Beach Volley, κολύμβηση, πινγκ-πονγκ, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική

Παράλληλα το καμπ περιλαμβάνει για τα παιδιά και άλλες δραστηριότητες όπως παιχνίδια, χορό, τραγούδι, ζωγραφική, μαγειρική, θέατρο και τόσα άλλα που προάγουν την ισόρροπη ανάπτυξη των παιδιών και τα γεμίζουν χαρά.

Επιπλέον, τα παιδιά θα απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει: Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων για καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, χώρους για επιτραπέζια παιχνίδια, αίθουσες μουσικής ζωγραφικής και πηλοπλαστικής, σκάκι, δανειστική βιβλιοθήκη, θεατρικό και παιδαγωγικό παιχνίδι.

«Επισκεφτείτε μας για να ζήσετε μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία», αναφέρει το κάλεσμα του συλλόγου.

(Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6944204473  ή στο E-MAIL HYPERLINK "mailto:akritasstivos@gmail.com" akritasstivos@gmail.com).