Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 13:27

Ο Ιταλός πρωταθλητής τίμησε τον Κανελλόπουλο!

Γράφτηκε από τον
Ο Ιταλός πρωταθλητής τίμησε τον Κανελλόπουλο!

 

 

Στην Ιταλία βρέθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου ο ποδηλάτης του Ευκλή Καλαμάτας Σταύρος Κανελλόπουλος προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνή αγώνα αντοχής δρόμου των 130 χλμ. με την επωνυμία ''3th GRAND FONTO Vincenzo Nibali'' που διοργανώθηκε στο Βari, στην περιοχή Puglia, προς τιμή του ενός από τους εν ενεργεία 3 κορυφαίους αναβάτες του κόσμου και Πρωταθλητή Ποδηλασίας της Ιταλίας Vincenzo Nibali.

Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 400 ποδηλάτες από όλη την Ευρώπη και από όλες τις ηλικιακές κατηγόριες.

Δυστυχώς 30 χλμ. πριν τον τερματισμό ο Καλαματιανός αθλητής, ενώ διεκδικούσε μια 9η θέση στην γενική κατάταξη και μια 3η στην κατηγορία του, είχε μεγάλη ζημιά στο ποδήλατο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Παρόλα αυτά οι διοργανωτές και ο ίδιος ο Iταλός Πρωταθλητής Vincenzo Nibali, αναγνωρίζοντας την αγωνιστική προσπάθεια και το μακρινό ταξίδι του Κανελλόπουλου, τίμησαν τον Καλαματιανό ποδηλάτη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Ιταλό πρωταθλητή και νικητή των Γύρων Γαλλίας,Ιταλίας,Ισπανίας έτρεχαν και αθλητές της ομάδας του Bahrain Merida καθώς και άλλοι Ιταλοί επαγγελματίες ποδηλάτες , οι οποίοι αν και άνευ συναγωνισμού έδωσαν άλλο αγωνιστικό τόνο στον αγώνα.

Η διοίκηση του Ευκλή συνεχάρη τον αθλητή της για αυτήν την αγωνιστική του προσπάθεια και του ευχήθηκε και άλλες ποδηλατικές συγκινήσεις στο μέλλον.