Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 15:21

ΣΤΙΒΟΣ: Δεύτερη στο πανελλήνιο η Μπάρλα της Ολυμπιάδας

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Δεύτερη στο πανελλήνιο η Μπάρλα της Ολυμπιάδας

 

Μεγάλη επιτυχία για την Βασιλική Μπάρλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων - παγκορασίδων α' στίβου που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα.

Η νεαρή αθλήτρια της Ολυμπιάδας Καλαμάτας κατέλαβε την δεύτερη θέση στην σφυροβολία με 45,88 καταρρίπτοντας μάλιστα το ατομικό της ρεκόρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια για να το καταφέρει πήγαινε στη Μεγαλόπολη 2 φορές την εβδομάδα καθώς στην Καλαμάτα δεν υπάρχει χώρος για σφυροβολία. Η Μπάρλα είναι η μοναδική αθλήτρια στίβου στη Μεσσηνία που κάνει το άθλημα αυτό και στέφεται Πανελληνιονίκης.

Ο άτυχος του πανελληνίου πρωταθλήματος ήταν ο Παναγιώτης Μαλαπάνης που αν και έχοντας την 3η επίδοση των αγώνων στη σφαιροβολία με 14.10 μ. και την 2η στον ακοντισμό λόγω της απειρίας του δεν κατάφερε να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και αυτός. Κατέλαβε την 10η και την 9η θέση αντίστοιχα.

Η προπονήτρια των δύο αθλητών Γιώτα Τσιάλα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά: "Συγχαρητήρια για το ήθος της Βασιλικής και την συνέπεια της όλο αυτό το χρόνο. Κατέλαβε και την 9η θέση στη σφαιροβολία με επίδοση 10.78.

Συγχαρητήρια και στον Παναγιώτη όμως για την προσπάθεια του για το ήθος του και την συνέπεια του όλη την χρονιά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις δύο οικογένειες των παιδιών για την στήριξη τους όπως επίσης και για την παιδεία που έχουν τα παιδιά τους".