Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 19:17

Με Τσάτουμα οι εγγραφές της ακαδημίας στίβου του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Ξεκίνησαν την Δευτέρα οι εγγραφές για την ακαδημία κλασικού αθλητισμού του Μεσσηνιακού.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο 6-8 μ.μ. όπου το προπονητικό και διοικητικό προσωπικό του σωματείου θα υποδέχεται αθλητές και γονείς καθ όλη την διάρκεια του τρέχοντος μηνός, προκειμένου να παρέχει πληροφόρηση για τις δραστηριότητες του τμήματος. Το “παρών” στο Στάδιο δίνει και ο Λούης Τσάτουμας που τερμάτισε την μεγάλη του καριέρα και θα ασχοληθεί με την προπονητή στην ομάδα που ξεκίνησε τον στίβο, τον Μεσσηνιακό.

Οι αγωνιστικές ομάδες ξεκινούν επίσημα την προετοιμασία τους φιλοδοξώντας σε ανάλογες επιτυχίες με αυτές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, οι νεαροί αθλητές των τμημάτων υποδομής των ακαδημιών (προνήπιο, νηπιαγωγείο, δημοτικό) θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα εξαιρετικής ποιότητας προπονητικά προγράμματα του τμήματος, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στην ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές Αρη Τριανταφυλλόπουλο (τηλ. 697 4709074), Ελένη Χαντζή (τηλ. 694 7373787) και Γιάννη Καλυβιώτη (τηλ. 698 1266003).