Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 14:12

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ: Σπουδαίοι παίκτες στο Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ: Σπουδαίοι παίκτες στο Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα της Καλαμάτας

Ετοιμοι για να φιλοξενήσουν το φετινό Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα 9ball μπιλιάρδου είναι οι διοργανωτές, ο Α.Σ.Μ. Καλαμάτας και το TOP Billiards, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Αυτό υποστήριξε ο Δημήτρης Κεράνης εκ μέρους των διοργανωτών και μέλος του Α.Σ.Μ. Καλαμάτας μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Είμαστε έτοιμοι και φέτος, όπως έχουμε δείξει και τα προηγούμενα χρόνια, να διοργανώσουμε το Πελοποννησιακό πρωτάθλημα, που είναι πλέον σε υψηλό επίπεδο. Κάθε χρόνο προσπαθούμε ώστε το πρωτάθλημα να είναι σε αρκετά ανταγωνιστικό επίπεδο όχι μόνο από πλευράς αίθουσας για τους αγώνες αλλά και από πλευράς συμμετοχών με παίκτες αξιόλογους, που χρόνο με το χρόνο ανεβάζουν το πήχη του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι το TOP Billiards, είναι στο χώρο του μπιλιάρδου από το 1988 και πλέον υπάρχει η εμπειρία για διοργάνωση αγώνων υψηλού επιπέδου”. Κλείνοντας τις δηλώσεις του κάλεσε τους φίλους του μπιλιάρδου και όχι μόνο να παραβρεθούν το διήμερο 2 και 3 Δεκεμβρίου στο “TOP Billiards” για να δουν από κοντά σπουδαίους παίκτες και να απολαύσουν τους αγώνες, σημειώνοντας: “Θα είναι μια ευκαιρία για τους λάτρεις του μπιλιάρδου και όχι μόνο να έρθουν αυτό το Σαββατοκύριακο να παρακολουθήσουν τους επαγγελματικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν στην αίθουσα μας και να δουν από κοντά σπουδαίους παίκτες του μπιλιάρδου”.

Ανεβάζουν το επίπεδο του πρωταθλήματος

Οι αγώνες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί οι διοργανωτές έχουν δουλέψει το τελευταίο διάστημα για να ετοιμάσουν όλα για το πρωτάθλημα, ώστε να κυλήσει άψογα, αλλά και από το γεγονός ότι θα συμμετάσχουν σπουδαίοι παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα δώσουν το “παρών” αθλητές που ανεβάζουν το επίπεδο του πρωταθλήματος όπως οι Διονύσης Καρατζάς (Πύργος), Γιάννης Χαρλαύτης (Κόρινθος), Παναγιώτης Ξυπολιτέας (Σπάρτη) και ο περσινός πρωταθλητής Δημήτρης Λουκάτος (Αίγιο), που θα συμπληρώσουν τους 32 αθλητές της πυραμίδας.

Εδώ χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς σε κάποιους αθλητές όπως ο Γιάννης Χαρλαύτης γιατί είναι από τους παίκτες που έχουν σημειώσει πολλές νίκες στο θεσμό, ο “δικός” μας Δημήτρης Κεράνης, που επίσης είναι από τους πολυνίκες του θεσμού, ο νικητής της περσινής διοργάνωσης Δημήτρης Λουκάτος, αλλά και ο αντίπαλος του στον τελικό Δημήτρης Χριστόπουλος του Α.Σ.Μ. Καλαμάτας.

Στο φετινό πρωτάθλημα, συμμετέχουν αρκετοί παίκτες από τον Αθλητικό Σύλλογο Μπιλιάρδου Καλαμάτας και παίκτες από την Σπάρτη, την Κόρινθο, την Πάτρα και τον Πύργο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα της Κυριακής.