Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 14:55

ΓΚΟΛΦ: Δυνατά ονόματα και φέτος στο 2ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον
ΓΚΟΛΦ: Δυνατά ονόματα και φέτος στο 2ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

 

Με ρεκόρ συμμετοχών από 21 χώρες και με γκολφέρ από τέσσερις διαφορετικές ηπείρους, έχουν σχηματιστεί ήδη οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο 2ο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am το οποίο θα διεξαχθεί στις 21-24 Φεβρουαρίου στην Costa Navarino.

Ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος καθώς περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες είναι European Tour Players.

Μέσα από τις συμμετοχές αθλητών, υπάρχουν τρεις που θα κεντρίσουν εντονότερα το ενδιαφέρον. Ο Σκοτσέζος γκολφέρ Gordon Brand Jr, ο Αμερικανός με λιθουανική καταγωγή, πρώην καταξιωμένος καλαθοσφαιριστής Joe Arlauckas και ένας από τους κορυφαίους παίκτες ράγκμπι από τη Σκωτία και λάτρης του γκολφ, ο Thom Evans, θα τιμήσουν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Ο Gordon Brand Jr ανήκει στην ελίτ των γκολφέρ με συμμετοχές σε πολλά τουρνουά, στα οποία μετράει 8 νίκες στο European Tour, 2 νίκες στο European Senior Tour και 2 νίκες στο Ryder Cup. Ο παλιός αστέρας του μπάσκετ Joe Arlauckas, απολαμβάνει το γκολφ ως ερασιτέχνης παίκτης, αλλά μετράει πολλούς τίτλους στο μπάσκετ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Ευρωπαϊκού το 1995 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

To 2ο Messinia Pro-θα ενισχύσει τα «Παιδικά Χωριά SOS» με δύο τρόπους: α) Στο παιχνίδι Bowling με τίτλο: “A good cause to STRIKE”, οι παίκτες του τουρνουά που θα συμμετέχουν θα προσφέρουν 5 ευρώ. Κάθε παίκτης θα έχει δικαίωμα για δύο χτυπήματα με στόχο να ρίξει όσο πιο πολλές κορίνες μπορεί. Για όσες κορίνες πέσουν, ανάλογα ποσά θα προσφέρει στα «Παιδικά Χωριά SOS» το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, β) Online μέσω της ιστοσελίδας του Messinia Pro-Am: https://messiniaproam.costanavarino.com/charity.html

Οι γκολφέρ του Messinia Pro-Am θα διεκδικήσουν το 2ο μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δίνεται σε τουρνουά γκολφ στην Ευρώπη, που θα φτάσει στο σύνολο 50.000 ευρώ. Στο τουρνουά θα βραβευτούν επίσης οι 5 πρώτες ομάδες με την καλύτερη επίδοση, οι 3 καλύτεροι επαγγελματίες γκολφέρ, ενώ θα δοθεί φέτος το βραβείο hole-in-one. Επίσης για πρώτη φορά φέτος, οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα σκορ που πραγματοποιούνται σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο με τη νέα υπηρεσία live score στα golf buggies τους, στο Messinia Pro-Am.

Οι εκπλήξεις για τους γκολφέρ στη φετινή διοργάνωση δεν σταματούν εδώ, καθώς στο τουρνουά θα διεξαχθούν τρία θεματικά social events με live μουσική. Τα “All That Jazz” Welcome Cocktail Reception, το “Rock ‘n’ Roll” Charity Night καθώς και το “Shiny” Gala Dinner and Prize Giving Ceremony για το κλείσιμο του τουρνουά, με παρουσιαστές τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Μάνο Γαβρά και την μουσικό και ηθοποιό με διεθνή καριέρα Έλενα Χαρμπίλα.