Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 18:35

Επιδείξεις και αγώνες στην πίτα του Αθλητικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

 

Την πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας, ενώ παράλληλα διοργάνωσε επιδείξεις και αγώνες στο γυμναστήριο του συλλόγου (Περδικέας Team).

Συγκεκριμένα, μετά τον αγιασμό και την κοπή της πίτας, έγινε επίδειξη αυτοάμυνας, επίδειξη προπόνησης πυγμαχίας και kick boxing. Ακόμα έγιναν αγώνες δύναμης και χειροπάλης. Την επίδειξη αυτοάμυνας έκαναν οι προπονητές Γιώργος Περδικέας και Βικέντιος Τζανετέας, ενώ τις επιδείξεις πυγμαχίας και kick boxing ο προπονητής Γιώργος Περδικέας μαζί με τους αθλητές Γιαννοηλία Περδικέα και Σταύρο Περδικέα.

Στους αγώνες δύναμης στην κατηγορία +80 νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Βαρελάς και στην -80 ο Αλντο Σελάμαϊ και στην -70 ο Ευάγγελος Τσιλίκας. Από εκεί και πέρα, στους αγώνες χειροπάλης νικητές αναδείχθηκαν στην κατηγορία +80 ο Λεωνίδας Πετσόπουλος και στην -80 o Στέλιος Μεγιόι.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Μεσσηνίας με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους φίλους, τους αθλητές, αλλά και χορηγούς που βοήθησαν για την εκδήλωση και υπόσχεται και άλλες εκδηλώσεις.