Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 18:27

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ ο Μεσσηνιακός στα “Πιερράκεια”

Γράφτηκε από τον

Με 4 αθλητές και αθλήτριες έλαβε μέρος ο Μεσσηνιακός στην ημερίδα στίβου “Πιερράκεια”, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Ο καλαματιανός σύλλογος κατέκτησε τρία μετάλλια, ενώ οι αθλητές του σημείωσαν και ατομικά ρεκόρ. Συγκεκριμένα, η νεαρή ακοντίστρια Σταυριάννα Σταθοπούλου πήρε την 1η θέση στον ακοντισμό παγκορασίδων με επίδοση 32,60μ. Η Σταθοπούλου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα στο τέλος Ιουνίου.

Ο Μάριος Παπαγιαννόπουλος, κατέκτησε την 2η θέση στον ακοντισμό παμπαίδων με επίδοση 40,80μ. Η αγωνιστική του παρουσία είναι ελπιδοφόρα καθώς ανήκει σε μικρότερη αγωνιστική κατηγορία από αυτήν που συμμετείχε.

Ο Χαράλαμπος Σουλειμέζης, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα με επίδοση 34,40μ., η οποία είναι φετινό του ρεκόρ.

Η Θεοδώρα Καγιά συμμετείχε στο άλμα σε μήκος Παγκορασίδων και κατέκτησε την 5η θέση με επίδοση 4,21μ. Τους αθλητές συνόδευσε στο Βλαχιώτη ο προπονητής του Μεσσηνιακού Γιάννης Καλυβιώτης.