Κυριακή, 17 Ιούνιος 2018 13:22

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓK: Πρώτος στο πανελλήνιο βετεράνων ο Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓK: Πρώτος στο πανελλήνιο βετεράνων ο Καλογερόπουλος

Μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο Καλογερόπουλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ που έγινε στην Καβάλα στις 2-3 Ιουνίου.

Ο αθλητής του Ομίλου Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία 40-49 ετών. Μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που κατέκτησε την πρώτη θέση καθώς είχε προηγηθεί η περσινή επιτυχία στο πρωτάθλημα που είχε γίνει στα Χανιά.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα, σε μια αθλητική γιορτή για την πόλη της Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ομιλος της Καλαμάτας φιλοδοξεί να διεκδικήσει την διοργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος που θα γίνει του χρόνου, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας.

Αξιολογημένο τουρνουά βετεράνων τον Ιούλιο

Ο Ομιλος Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας πάντως ετοιμάζεται ήδη για το αξιολογημένο τουρνουά βετεράνων που θα διοργανώσει στις 21-22 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα ανοικτό τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας που θα γίνει στην αίθουσα του Ομίλου Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας. Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 70 αθλητές ενώ φέτος υπάρχουν προσδοκίες ότι ο αριθμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Προπονητικό καμπ για αθλητές της ακαδημίας

Στις 26-29 Ιουλίου στην αίθουσα του ομίλου θα διεξαχθεί τετραήμερο προπονητικό καμπ για αθλητές της ακαδημίας του ομίλου, το οποίο θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο Γιάννης Κορδούτης, ένα από τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος στη χώρα μας, με πολλές διακρίσεις τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής.

Εσωτερικό τουρνουά για την ακαδημία

Η ακαδημία του Ομίλου Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας θα συνεχίζει τα μαθήματα όλο τον Ιούνιο ενώ θα κλείσει τη σεζόν με ένα εσωτερικό τουρνουά, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα. 

Από εκεί και πέρα, πολλά παιδιά της ακαδημίας θα ενταχθούν στην αγωνιστική ομάδα η οποία θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.