Κυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 12:26

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τρεις αγώνες τον Οκτώβριο για το πρωτάθλημα Β’ εθνικής

Γράφτηκε από τον

 

Με τρεις αγώνες στο Ξυλόκαστρο στις 21 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τις φετινές αγωνιστικής υποχρεώσεις της η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας που αγωνίζεται φέτος στην Β’ εθνική.

Παγώνα Πάτρας, Φοίνικες Πάτρας και Γαλήνη Πάτρας είναι οι 3 ομάδες που θα αντιμετωπίσει την πρώτη μέρα. Στόχος της ομάδας για φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία και η συμμετοχή των νέων αθλητών. Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι Πέτρος Ξαρχάκος, Ευθύμης Καλαποθακης, Κώστας Ρουμελιώτης, Βάιος Καλογερόπουλος, Νίκος Παπαγινης, Αγγελος Μητσεσης και Κωνσταντίνος Μητσεσης.

Επίσης ο όμιλος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα βετεράνων – ανεξάρτητων αθλητών που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΦΕΠΑ), στην περιφέρεια Πελοποννήσου με 6 ανεξάρτητους αθλητές με την προσδοκία να κατακτήσει το νταμπλ. Επίσης, σε συζητήσεις που γίνονται με τον ΠΟΦΕΠΑ και τον Δήμο Καλαμάτας, ενδέχεται να διοργανωθεί στην Καλαμάτα, στις αρχές Ιουνίου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών, στο γήπεδο Τέντας, όπου θα συμμετάσχουν οι πρωταθλήτριες και κυπελλούχες ομάδες και οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, σε ένα διήμερο – γιορτή του πινγκ πονγκ.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Ομιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας σε όλα τα τμήματα.

Φέτος οι αθλητές θα χωριστούν σε 3 τμήματα, την αγωνιστική ομάδα, στο προαγωνιστικό τμήμα και το τμήμα των αρχαρίων. Προπονήσεις γίνονται στην αίθουσα του ομίλου και οι ώρες και μέρες είναι, για την αγωνιστική ομάδα, κάθε Δευτέρα 16:30 – 18:00 , Τετάρτη 18:00 – 19:30 και Σάββατο 12:00 – 13:30, το προαγωνιστικό τμήμα κάθε Δευτέρα και Τρίτη 18:00 – 19:30 και Σάββατο 10:30 – 12:00. Οι εγγραφές συνεχίζονται και γίνονται τις ημέρες και ώρες των προπονήσεων και πληροφορίες δίνονται και στο τηλέφωνο 6983511888 από τον υπεύθυνο του ομίλου Γιώργο Καλογερόπουλο.