Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 18:35

ΤΕΝΙΣ: Κέρδισε τις εντυπώσεις το “νέο αίμα” του ΟΑΚ στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

Στο πρωτάθλημα τένις κάτω των 10 ετών που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη συμμετείχε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Το “νέο αίμα” του ΟΑΚ έδωσε σπουδαία δείγματα γραφής για το μέλλον, με τους νεαρούς αθλητές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και να φθάνουν σε νίκες και διακρίσεις.

Ξεχώρισαν Μιχαλοπούλου και Χριστοπούλου

Ξεχώρισε η 2η θέση της Βάσιας Μιχαλοπούλου, ενώ 8άδα στο πράσινο επίπεδο μπήκε και η Κρίστυ Χριστοπούλου.

Για κάποια από τα παιδιά της αποστολής η συμμετοχή στο τουρνουά αποτέλεσε το “βάπτισμα του πυρός” σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ όλα το χάρηκαν ιδιαίτερα και επέστρεψαν με πολύτιμες εμπειρίες.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του ΟΑΚ “βγαίνει” στα κορτ και το επίπεδο του τένις στην Καλαμάτα έχει ανέβει κατακόρυφα.

Στο πράσινο επίπεδο αγωνίστηκαν οι Βάσια Μιχαλοπούλου, Κρίστυ Χριστοπούλου, στο πορτοκαλί οι Αγγελική Βρυώνη, Δημοσθένης Γιαννακόπουλος, Νίκος Μπαζιώτης, Νάγια Παπαδοπούλου, Ευγενία Πυλιώτη, Μελίνα Κούρτη, Μαρία Καζολέα, Γιώργος Ξαϊδος, Γιάννης Κουμερτάς, Γιώργος Κότσης και στο κόκκινο επίπεδο οι Άγγελος Κούρτης, Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Νικόλας Αγγελόπουλος, Ασημένια Θεοδώρου.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος του ΟΑ Καλαμάτας, Διονύσης Λαμπρόπουλος, ενώ κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους βρέθηκαν η ταμίας Αντωνία Σαρρή και ο έφορος Γιώργος Μιχαλόπουλος.