Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 18:40

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “Ancient Messene Open”

Γράφτηκε από τον

 

Με τον τελικό στο μονό των ανδρών έπεσε χθες η “αυλαία” στο 3ο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο, που διεξήχθη από 1 έως 4 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Buca Beach Club” στην παραλία της Ανάληψης Μεσσήνης.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης ηττήθηκε με 2-0 σετ (3-6, 0-6) από τον Γάλλο Σεμπαστιάν Χουζέρ. Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον τελικό, καθώς ο αντίπαλός του ο Πολωνός Αλμπιν Μπατίσκι αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού. Ο νικητής στο μονό ανδρών Σεμπάστιαν Χουζέρ είχε αποκλείσει στον ημιτελικό το Φινλανδό Τάνελι Τενχούνερ (4-6, 6-1, 6-0).

Ο Φινλανδός μαζί με το Λαζαρίδη είχαν φθάσει μέχρι τους “4” στο διπλό ανδρών.

Στο “Ancient Messene Open” που διεξήχθη για 3η χρονιά συμμετείχαν 40 αθλητές και αθλήτριες από 13 χώρες, με το Λαζαρίδη να έχει την καλύτερη παρουσία από τα ελληνικά χρώματα. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ότι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τις συνθήκες, ενώ απόλαυσαν και τις ομορφιές της Μεσσηνίας Στα αξιοσημείωτα ότι 14 αθλητές επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων και την Αρχαία Μεσσήνη. Ολοι οι αθλητές και οι συνοδοί μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το μοναδικό διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο που γίνεται στην Ελλάδα.

Κάτι που ξεκίνησε σαν ένα όνειρο του καλαματιανού αθλητή Γιώργου Λαζαρίδη που έγινε πραγματικότητα, χάρις στη συμβολή φίλων, φορέων και χορηγών.