Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 15:25

ΤΕΝΙΣ – ΟΑΚ: Νέα πρωτιά για την Παπακωνσταντίνου

Γράφτηκε από τον

 

Με σπουδαίες διακρίσεις επέστρεψαν από την Πάτρα η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και η Γκέρι Ασένοβα, κλείνοντας έτσι ιδανικά τη χρονιά.

Οι δύο νεαρές τενίστριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, πήραν μέρος στο Masters 2018 της ΣΤ' Ένωσης, που είναι ο αγώνας μεταξύ των κορυφαίων της χρονιάς για τα σωματεία της Πελοποννήσου και των Ιονίων νήσων. Η Μαριάννα Παπακωσταντίνου συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία το 2018 κατακτώντας μία ακόμη πρωτιά στην κατηγορία Κ12. Η ταλαντούχα αθλήτρια του Ο.Α.Κ. ξεκίνησε τη χρονιά στην πρώτη θέση της κατάταξης και την ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο , παραμένοντας στην κορυφή με το Μasters να αποτελεί το “κερασάκι στην τούρτα” των φετινών της επιτυχιών. Η Παπακωνσταντίνου πήρε την πρώτη θέση με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες χωρίς μάλιστα να χάσει σετ. Nίκησε με τη σειρά τις Κοτίνη (ΑΟΑ Πατρών) 4-0,4-0, Ζωγράφου (ΟΑ Κορίνθου) 4-0, 4-0, Γεωργοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) 4-0, 4-0, Κλαουδάτου (Χρυσός Πατρών) 6-1, 6-0 και Χρυσούλα Παπαδοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) 6-0, 6-0.

Δεύτερη η Ασένοβα στην Πάτρα

Η Γκέρι Ασένοβα έφτασε, μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις, μέχρι τον τελικό του Masters και με την παρουσία της αυτή κατέλαβε την τρίτη θέση στην συνολική βαθμολογία της σεζόν στην κατηγορία Κ14.

Στους αγώνες της Πάτρας έκανε τη καλύτερή της φετινή εμφάνιση επικρατώντας με την σειρά των Καλτεζιώτη (ΣΑΤ) 5-3, 4-2, Γεωργοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) 4-1, 4-1, Ζούγρα (ΖΑΟΑ) 5-3, 4-2, Δελή (Ρήγας) 6-4, 1-0. Στον τελικό ηττήθηκε 2-1 σετ από την Σήλια Λαμπροπούλου (ΑΕΚ Τρίπολης).