Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 17:03

OΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τένις, κάλαντα και δώρα!

Γράφτηκε από τον

 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τις ακαδημίες, αλλά και τα αγωνιστικά του τμήματα διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία.

Το κλίμα όπως αναμενόταν, ήταν ευχάριστο με χαμόγελα, δώρα, αλλά και παιχνίδια στο γήπεδο. Τα παιδιά έπαιξαν τένις, διασκέδασαν, τραγούδησαν τα κάλαντα καλωσορίζοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και στο τέλος αντάλλαξαν δώρα και ευχές για καλές γιορτές.

Το παρών έδωσαν μικροί και μεγάλοι αθλητές, οι γονείς των παιδιών, μέλη του συμβουλίου του ομίλου και το προπονητικό τιμ.

Η ημέρα ξεκίνησε με τένις και τα παιδιά με σύμμαχο τον καλό καιρό έπαιξαν παιχνίδια και έδειξαν τις ικανότητές τους, με τους “λιλιπούτειους” τενίστες να κλέβουν την παράσταση. Η συνέχεια δόθηκε δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο πρόεδρος του ομίλου Διονύσης Λαμπρόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για τις επιτυχίες του ομίλου τονίζοντας πως από τη νέα χρονιά θα υπάρξει ακόμη πιο δυναμική παρουσία στις διοργανώσεις και ενεργή συμμετοχή γονέων στις αποστολές.

Τον λόγο κατόπιν πήρε ο προπονητής του ΟΑΚ Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους στη χρονιά που ολοκληρώθηκε, έκανε ιδιαίτερη μνεία σε τρία κορίτσια που διακρίθηκαν ιδιαίτερα, τις Βάσια Μιχαλοπούλου, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και Γκέρι Ασένοβα, καλώντας παράλληλα τα αγόρια του ομίλου να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους!

Η ζεστή γιορτή ολοκληρώθηκε με τα παιδιά να ανταλλάσουν δώρα, ενώ μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν γλύκα και εδέσματα τα οποία συνόδευσαν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή.