Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 14:45

Διακρίσεις του Γ.Σ. Ακρίτα στον αγώνα “Olympic Stadium Run”

Γράφτηκε από τον
Διακρίσεις του Γ.Σ. Ακρίτα στον αγώνα “Olympic Stadium Run”

 

Με πολυπληθή αποστολή συμμετείχε το τμήμα στίβου του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 στον αγώνα “ Olympic Stadium Run, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Τον αγώνα διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής - - Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας “Σπύρος Λούης”.

Ο καλαματιανός σύλλογος έλαβε μέρος στον αγώνα δρόμου των 2 2km και κατάφερε να διακριθεί, μιας και η Μαρία – Ολυμπία Σκιαδοπούλου ήταν πρώτη με επίδοση 8΄.25΄, η Σταυρούλα Γεωργούση 3η με επίδοση 9΄.11΄΄ (Δημοτικά) και η Αθηνά Μπαστακού 2η με επίδοση 9΄.37΄΄ (Γυμνάσια). Ολοι όμως οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 βιώσαν μια μοναδική δρομική εμπειρία στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας αξιόλογες επιδόσεις. Επίσης οι αθλητές έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο και επίδοση με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Μετά τον αγώνα αθλητές και γονείς επισκέφθηκαν μεγάλο πολυκατάστημα της περιοχής και συναντήθηκαν με τη Μυρτώ. Την πολυπληθή αποστολή (2 λεωφορεία) συνόδευσαν οι προπονητές Ευαγγελία Ντόλου, Σταυρούλα Αλεβίζου, Γιάννης Πατρινιός και ο πρόεδρος Πέτρος Παπαδόπουλος.