Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 17:50

ΠΟΛΟ – ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ: Νικητής ο ΝΟΚ στο 1ο τουρνουά κατά των ναρκωτικών (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ – ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ: Νικητής ο ΝΟΚ στο 1ο τουρνουά κατά των ναρκωτικών (φωτό)

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Καλαμάτας το 1ο τουρνουά πόλο που διοργάνωσε η ΠΑΕ Αργης, με σύνθημα “Οχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό”.

Στο διήμερο τουρνουά συμμετείχαν 6 ομάδες και οι θεατές που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο Καλαμάτας παρακολούθησαν ωραίους αγώνες.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας που σημείωσε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (επικράτησε και με 19-6 του Αργη σε φιλικό), ενώ ο διοργανωτής Αργης κατέκτησε την 4η θέση.

Οι 6 ομάδες είχαν χωριστεί σε δύο ομίλους και στον Α’ όμιλο την πρώτη θέση κατέκτησαν ο Μίλωνας (εφηβικό τμήμα), με τον Αργη (από 4 βαθμούς) και τρίτος ήταν ο Ν.Ο. Ναυπλίου. Στο Β’ όμιλο πρώτος ήταν ο ΝΟΚ με 6 βαθμούς, ακολούθησε η Ν.Ε. Πατρών (εφηβικό τμήμα) με 3 και χωρίς βαθμό έμεινε η Αργυρούπολη.

Ετσι στους αγώνες που έγιναν χθες το μεσημέρι, αρχικά για τις θέσεις 5-6 το Ναύπλιο κέρδισε με 15-14 την Αργυρούπολη και κατέλαβε την 5η θέση.

Την 3η θέση κατέκτησε η Ν.Ε. Πατρών που επιβλήθηκε με 11-10 του Αργη.

Στον τελικό ο ΝΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 13-3 του Μίλωνα και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Την απονομή του κυπέλλου στο ΝΟΚ και των μεταλλίων στους πολίστες έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του αθλητικού φορέα Δημήτρης Οικονομάκος.

Οι συνθέσεις που αγωνίστηκαν οι δύο καλαματιανές ομάδες ήταν οι εξής:

ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ (Γιάννης Παυλάκης): Κώστας Δ. Πετρόπουλος, Κώστας Γ. Πετρόπουλος, Γιώργος Μεζίλης, Κώστας Τσιότσιος, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Γιώργος Δουρδουνάς, Αντρέας Αβραμόπουλος, Γιώργος Μπίτσας, Δημήτρης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Γιώργος Μακρέας, Νίκος Βλάσσης, Γιάννης Τσίβος, Αντώνης Πετρόπουλος, Τίμος Σπηλιώτης.

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Στάθης Μπακολιάς): Δήμος Κωνσταντόπουλος, Βασίλης Τραγγανίδας, Παναγιώτης Τσαλίκης, Θανάσης Κοσυφολόγος, Παναγιώτης Μέγγος, Στέλιος Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Τσιγόνιας, Κώστας Μπίρης, Γιώργος Γκούμας, Θανάσης Αντωνόπουλος, Αρίστος Κουτσιαλής, Νίκος Παναγιώταρος, Παναγιώτης Ρούσης, Παναγιώτης Χριστόφορος, Μιχάλης Μακρής, Κώστας Καρπέτας.