Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019 13:10

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Μεγάλη συμμετοχή και συναρπαστικά ματς στο Πανελλήνιο Βετεράνων (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με την συμμετοχή 175 αθλητών και με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία έγινε το Σαββατοκύριακο στην Τέντα το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανεξάρτητων και Βετεράνων αθλητών.

Παρά την αφόρητη ζέστη, οι 175 αθλητές από όλη τη χώρα, αναμετρήθηκαν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο, να απολαύσουν συναρπαστικά ματς, μιας και συμμετείχαν, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού χώρου, όπως ο μέχρι πέρυσι αρχηγός της εθνικής Ελλάδος,Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο πρωταθλητής Ελλάδος αλλά και Ευρώπης Ντανιέλ Τσιόκα, ο 14 φορές πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Βλοτινός, ο επίσης πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Κορδούτης, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας αλλά και Ευρώπης Βάνια Ζάνεβα, αλλά και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κωνσταντίνος Βατσακλής, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και Σωτήρης Ζήκος.

Οι νικητές των κατηγοριών

Οι νικητές ανά κατηγορία ήταν:

Κατηγορία βετεράνοι 40-49 Τσαρσιταλίδης Χρήστος, 50-59 Κορδούτης Ιωάννης, 60-64 Γιάννου Στυλιανός, 65+ Πουλιέζος Τάσος.

Κατηγορία ανεξάρτητοι 18-39 Μούχθης Γεώργιος, 40-49 Ιούλιος Μεχχίλης, 50-59 Ηλίας Κατσίβελης, 60-64 Σταματιάδης Βασίλειος, 65 + Λυκουρίνος Ευάγγελος.

Πρωταθλήτρια ομάδα, η ομάδα Πάνθεο, αποτελούμενη από τους Τσιόκα, Κορδούτη, Γιαλούρη και Θεοδώρου ενώ κυπελλούχος ομάδα, η ομάδα Ακτωρ, αποτελούμενη από τους Κατσίβελη, Παπαγεωργίου, Βατσακλή και Κωστόπουλο.

Ικανοποίηση Καλογερόπουλου

Ο υπεύθυνος του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας Γιώργος Καλογερόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει την διοργάνωση, τόνισε: “Ενα μεγάλο αθλητικό γεγονός διεξήχθη στην Καλαμάτα, και είναι σημαντικό να γίνονται παρόμοιες διοργανώσεις. Οι επισκέπτες απόλαυσαν τους αγώνες, αλλά και τις ομορφιές της πόλης, τα εστιατόρια, τις παραλίες, τα ξενοδοχεία, τα εμπορικά καταστήματα”.

Ο Γιώργος Καλογερόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους τους φορείς και τις επιχειρήσεις που στήριξαν την διοργάνωση. Σημείωσε ότι ο Ερυθρός Σταυρός και οι Εθελοντές Σαμαρείτες στήριξαν την διοργάνωση καθώς και την βοήθεια σε εξοπλισμό από τα σωματεία ΑΟ Ξυλοκάστρου και ΕΑ Βόχας και τους Βλάση Γεωργίου, Ανδρέα Ζάρρο και Τάσο Δασκαλόπουλο.

Κλείνοντας αναφέρθηκε σε συμπαίκτες του που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα έβγαινε η διοργάνωση, όπως τους Δημήτρη Μποσίνη, Μάνο Σκούλλο, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Παντελή Μεντώνη, Κώστα Ρουμελιώτη και Βάιο Καλογερόπουλο.