Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 09:35

Σήμερα ο 31ος κολυμβητικός μαραθώνιος

Γράφτηκε από τον
Σήμερα ο 31ος κολυμβητικός μαραθώνιος

Με εννέα αθλητές και αθλήτριες θα γίνει ο φετινός κολυμβητικός μαραθώνιος μεσσηνιακού κόλπου Κορώνη – Καλαμάτα.

Πρόκειται για αγώνα θεσμό, αφού διεξάγεται για 31η χρονιά! Οι αθλητές θα ξεκινήσουν σήμερα στις 7.30 το πρωί από την Κορώνη και ο τερματισμός θα γίνει μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, που διοργανώνει τον αγώνα σε συνεργασία με την Oceanman.

Η διάρκεια του μαραθωνίου είναι 12 ώρες και μετέχουν κολυμβητές από Ρωσία, Τουρκία, Ουκρανία, Μαλαισία, Λίβανο και φυσικά από την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές έχουν ως εξής; Αρης Ιωαννίδης, Αρης Καραμπάς, Σοφία Ψιλόλιγνου, Μοχάμεντ – Σόφιαν Ισμαήλ (Μαλαισία), Σεργκέι, Σίμοφ (Ουκρανία), Βιτάλι Στούπακ (Ουκρανία), Ιγκόρ Μακέεφ (Ρωσία), Μέι Τιμάνι (Λίβανος) και Εμρέ Ντελιβέλι (Τουρκία).

Να σημειωθεί ότι λόγω της διεξαγωγής του 31ου διάπλου Μεσσηνιακού κόλπου, απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων-σκαφών, καθώς και κάθε άλλης αλιευτικής – ψυχαγωγικής δραστηριότητας (επαγγελματικής – ερασιτεχνικής) σήμερα από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή περιμετρικά της νοητής γραμμής που ενώνει το λιμένα Κορώνης με το λιμένα Καλαμάτας και σε απόσταση μισού ναυτικού μιλίου εκατέρωθεν αυτής.