Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2019 16:08

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Διακρίσεις για Μυστριώτη και Σταμάτη

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Διακρίσεις για Μυστριώτη και Σταμάτη

 

Διακρίσεις σε ποδηλατικούς αγώνες στην Χαλκίδα και στην Φλώρινα έτρεξαν οι ποδηλάτες του Ευκλή Βασίλης Μυστριώτης και Παντελεήμων Σταμάτης.

Οι δύο αθλητές του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας του Ευκλή συμμετείχαν στους διασυλλογικούς αγώνες, ''4ος Γύρος Χαλκίδας'' και ''Ανάβαση Φλώρινας Bike Challenge''.

Δεύτερη θέση κατέκτησε ο Μυστριώτης και τις δυο ημέρες στην Χαλκίδα, στους αγώνες που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α., στο χρονόμετρο το Σάββατο στα 16 χλμ. και στην αντοχή την Κυριακή στα 70 χλμ. στην κατηγορία του (Μάστερ Δ΄).

Στον 4ο ποδηλατικό αγώνα ανάβασης με την ονομασία ''Vitsi Challenge Γιώργος Πράσσος – Γιώργος Μίλτσης'', την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Βασίλειος Μυστριώτης τερμάτισε 2ος και ο Παντελεήμων Σταμάτης 8ος στις κατηγορίες τους.

Η ΑΜΚΕ All Cycling, ο Α.Σ. «Χίλια Δέντρα» και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργάνωσαν τον αγώνα και τον αφιέρωσαν αυτή την χρονιά στους ποδηλάτες που έφυγαν τόσο άδικα κατά την διάρκεια προπόνησης στο δυστύχημα της 23ης Ιουνίου, στην Πτολεμαΐδα.

Όπως δήλωσαν οι ποδηλάτες του Ευκλή ήταν μια ανάβαση απαιτητική, με συναισθηματική φόρτιση που είχε ενδιαφέρον η διαδρομή των 29 χλμ. ξεκινώντας από το Νέο Πάρκο της Φλώρινας, περνώντας από τα χωριά, Τροπαιούχο, Υδρούσσα, Δροσοπηγή και τερματίζοντας λίγο πριν την 3η ΜΣΕΠ, στην κορυφή του Βιτσίου.