Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2019 14:35

ΑΡΓΗΣ: Στην ομάδα επίλεκτων Μπάκας και Πατικοπούλου

Γράφτηκε από τον

 

Στην ομάδα επίλεκτων της κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας έχουν ενταχθεί ο Νίκος Μπάκας και η Άρτεμις Πατικοπούλου του Αργη Καλαμάτας.

Με ανακοίνωσή του ο καλαματιανός σύλλογος γνωστοποιεί αυτό το γεγονός και προσθέτει: “H Άρτεμις κατακτά ένα μεγάλο επίτευγμα για την ίδια και για το σύλλογο, την ένταξη της ως μέλος στην προεθνική ομάδα νεανίδων 14-17 ετών”.

Μεγάλη συμμετοχή στις ακαδημίες

Το καλοκαίρι τελείωσε και η νέα αγωνιστική σεζόν για τον Αργη Καλαμάτας έχει ξεκινήσει δυναμικά. Φέτος μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει η προαγωνιστική ομάδα, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων εμφανίζει κατακόρυφη άνοδο, με 40 παιδιά, ενώ η αγωνιστική ομάδα έχει αυξηθεί στα 22! Μεγάλη συμμετοχή παιδιών έχουν και οι ακαδημίες, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αργη που αναφέρουν ότι “Το γεγονός αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα την διοίκηση και τους προπονητές, διότι βλέπουν ότι η συστηματική δουλειά, το καλό κλίμα και η διαμόρφωση του χαρακτήρα στους αθλητές της έχει ανταπόκριση”. Οι μικροί κολυμβητές-τριες μπορούν  να ξεκινήσουν από την ηλικία των τριών ετών. Οι ώρες κοινού είναι (12:00-16:00) για ενήλικες και μη, με την καθοδήγηση και την επίβλεψη προπονητή για ελεύθερη κολύμβηση και εξειδικευμένα προγράμματα.