Σάββατο, 12 Οκτώβριος 2019 10:38

Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε στο “Navarino Challenge”

Γράφτηκε από τον
Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε στο “Navarino Challenge”

O Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε θα εκπροσωπήσει το Ολυμπιακό άθλημα του καράτε στο “Navarino Challenge”.

Ο καλαματιανός σύλλογος, με σημαντικές επιτυχίες σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, μετρά 42 χρόνια παρουσίας στην τέχνη της αυτοάμυνας. Θα είναι παρών στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός με 80 και πλέον προχωρημένους αθλητές και την τριπλέτα των επιτυχιών όσον αφορά το προπονητικό σκέλος που απαρτίζουν οι Ευθύμιος, Ευάγγελος και Ιωάννης Μπούρας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σεμινάριο – μάθημα των αθλητών και των ενδιαφερόμενων να μυηθούν στο Ολυμπιακό άθλημα του καράτε από τους προπονητές του Παμμεσσηνιακού και την μεγάλη μας ελπίδα για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι, την Έλενα Χατζηλιάδου.

Με την παρουσία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός οι αθλητές του Παμμεσσηνιακού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες συμβουλές αλλά και να εμπνευσθούν για την συνέχεια τους στο άθλημα, καθώς από τις αρχές Νοεμβρίου ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες για τους αθλητές – πρωταθλητές του συλλόγου.

Οι εγγραφές και τα μαθήματα συνεχίζονται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Φιλελλήνων και Ομήρου 6, δίπλα στο κολυμβητήριο) από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ (τηλέφωνο επικοινωνίας στο 27210 20640).