Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 14:53

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΑΡΓΗΣ: Για το όριο στην προεθνική ο Αθανασουλάκης στη Νίκαια

Γράφτηκε από τον

 

Στην ημερίδα των 5.000 μέτρων στην πισίνα, που θα γίνει την Κυριακή στο κολυμβητήριο της Νίκαιας θα λάβει μέρος ο Ανέστης Αθανασουλάκης.

Ο κολυμβητής του Αργη Καλαμάτας συμμετέχει ανελλιπώς σε αυτούς τους αγώνες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το καλοκαιρινό πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας. Ο Αθανασουλάκης θα επιδιώξει έναν χρόνο κάτω από 59 λεπτά και 20", προκειμένου να ενταχθεί στην προεθνική ομάδα του αθλήματος, έχοντας από πέρυσι κολυμπήσει την απόσταση σε 1 ώρα, 1' και 14". Πράγμα δύσκολο, αλλά εφικτό! Να σημειωθεί ότι η Πατικοπούλου είναι ενταγμένη από πέρυσι στην προεθνική ομάδα κορασίδων κολύμβησης και ο Μπάκας είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα επίλεκτων της ΚΟΕ.

Η ημερίδα των 5000 μέτρων στην πισίνα, είναι αγώνισμα που εντάσσεται στο καλεντάρι της ανοικτής θάλασσας.

Τελευταία ευκαιρία για την αγωνιστική ομάδα

Το προσεχές Σάββατο η προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα του Αργη θα δώσει το “παρών” στην χειμερινή ημερίδα κολύμβησης της περιφέρειας, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα. Η αποστολή του Αργη αποτελείται από 39 αθλητές και αθλήτριες (υπάρχουν λίγες απουσίες) Για την προαγωνιστική ομάδα είναι ένας αγώνας τεστ. Για την αγωνιστική, ωστόσο, ο εν λόγω αγώνας αποτελεί την τελευταία ευκαιρία επίτευξης ορίων για συμμετοχή στα χειμερινά πρωταθλήματα (Αθήνα- ΟΑΚΑ και Θεσσαλονίκη- Ποσειδώνιο).