Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2020 15:49

ΚΑΡΑΤΕ: Με δύο αθλητές ο Παμμεσσηνιακός στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ: Με δύο αθλητές ο Παμμεσσηνιακός στο πανελλήνιο

 

Με δύο αθλητές θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών - Γυναικών ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε αύριο Κυριακή, στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων.

Ο Νίκος Αδαμόπουλος θα λάβει μέρος στο αγωνιστικό μέρος του Κούμιτε στην κατηγορία των – 75 Κgr. στους άνδρες και ο Γιώργος Χριστόπουλος θα αγωνιστεί στο τεχνικό μέρος του Κάτα στους άνδρες.Ο προπονητής Ιωάννης Μπούρας, που θα βρίσκεται στο πλευρό των Μεσσήνιων αθλητών, δήλωσε: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών μας, που έχουν αφομοιώσει απόλυτα τον τρόπο που χρειάζεται πλέον να προσεγγίσουμε το αγωνιστικό Καράτε, καθώς με την είσοδο του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το 2020 έχουν γίνει σημαντικές τροποποιήσεις σε όλους τους τομείς του αθλήματος. Οι αθλητές μας θα συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη διοργάνωση εντός συνόρων και ο πρώτος στόχος είναι να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ένα μετάλλιο”. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και περιφερειακός εξεταστής μαύρων ζωνών και νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Ευθύμιος Μπούρας.

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ