Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 16:35

Εκοψε πίτα η ομάδα πόλο του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα η ομάδα πόλο του ΝΟΚ

Στο ξενοδοχείο “Pharae Palace “ που είναι και ένας από τους υποστηρικτές της ομάδας, έκοψε την πίτα του το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Η ομάδα πόλο του ΝΟΚ ως γνωστόν, αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Στην κοπή της πίτας που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, γονείς, παλαίμαχους αθλητές και φίλους του τμήματος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό βίντεο, που επιμελήθηκε ο παλαίμαχος αθλητής Ηλίας Κλημεντίδης, με την δράση του τμήματος, από τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, υπό την μουσική υπόκρουση συνθέσεων του γνωστού μουσικοσυνθέτη Γιάννη Χρυσομάλλη (YANNI) ο οποίος υπήρξε αθλητής στα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του ομίλου.

Χαιρετισμούς και ευχές για την νέα αγωνιστική περίοδο απηύθυναν ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αδαμόπουλος, ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής Νίκος Γραμματικός και ο τέως πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Μιχάλης Σούμπλης. Παράλληλα η έφορος υδατοσφαίρισης Λυδία Εξηνταβελώνη και ο προπονητής Στάθης Μπακολιάς ενημέρωσαν για τις δράσεις και την αγωνιστική παρουσία των τμημάτων υδατοσφαίρισης.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται ακόμα ότι: “Τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Βασιλοπούλου Παναγιώτα, ενώ το παρών έδωσε και ο Μιχάλης Αντωνόπουλος επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών και μέλος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος υπήρξε παλαιός αθλητής και έφορος του τμήματος. Παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του ΔΣ του ομίλου Σκαρπαλέζος Επαμεινώνδας, ο οποίος είχε διατελέσει και έφορος του τμήματος, ο Κολινιάτης Ηλίας και η Βάσω Τσάκωνα. Στην εκδήλωση κυκλοφόρησε και το εφετινό ημερολόγιο της ομάδας με φωτογραφίες από το παρελθόν και το παρόν της καλαματιανής υδατοσφαίρισης”. Τέλος στο αγωνιστικό σκέλος παράλληλα με την ανδρική ομάδα εντείνουν την προετοιμασία τους τα τμήματα υποδομών του ομίλου που προετοιμάζονται για τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Η αρχή θα γίνει στις 24-26/1 με το εφηβικό (2003 και νεότεροι) πρωτάθλημα, με την ομάδα του ΝΟΚ να αγωνίζεται στην Πάτρα με αντιπάλους τον ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών και τον ΝΟ Τριχωνίδας.