Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 18:09

Ταλέντα στο στίβο στην Κυπαρισσία που συνεχίζει να μην έχει στάδιο

Γράφτηκε από τον

 

Σε αγώνες κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εντυπωσίασαν 3 αθλητές του Α.Ο. Κυπαρισσίας με εντυπωσιακές επιδόσεις 1’57’’ στα 800 μ. και 51’70’’ στα 400 μ. ο Βασ. Παναγιωτόπουλος, ο Αχιλλέας Μπενάρδος με 9’16’’ στα 3.000 μ.

Εντυπωσιακή και η Μαριλίνα Γεωργομήτρου στο ύψος. Ολα νέα παιδιά, διακρίσεις χωρίς να έχουν στάδιο εκγύμνασης. Το μοναδικό γήπεδο στην Κυπαρισσία εξυπηρετεί μόνο το ποδόσφαιρο. Ο υποτιθέμενος χωμάτινος μικρός στίβος που υπήρχε, έχει εξαφανιστεί επί χρόνια και όμως η Κυπαρισσία βγάζει ταλέντα, στο δρόμο που είχε χαράξει ο γυμναστής Καραγιάννης με τον Σπήλιο Ζαχαρόπουλο. Τόσα χρόνια, τόσο μεγάλη αδιαφορία! Η γυμνάστρια Τασία Χριστοπούλου, προπονήτρια αυτών των μικρών αθλητών όχι μόνο είναι άξια συγχαρητηρίων αλλά αποτελεί παράδειγμα αθλητικής προσπάθειας και επιμονής.

Ας σταματήσουμε όμως να τις λέμε απλά συγχαρητήρια και ας την επιβραβεύσουμε με χάραξη και λειτουργία ενός γυμναστηρίου για τις ανάγκες του κλασικού αθλητισμού γιατί το έχουν ανάγκη τα παιδιά, το έχει ανάγκη ο αθλητισμός.

Αθανάσιος Κυριαζής

Παλιός Πρωταθλητής Στίβου Πανελληνίου Γ.Σ.

Πρόεδρος Εξωραϊστικού Λαογραφικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου