Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 12:44

ΠΟΛΟ: Ο Αργης για την αναβολή του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής ανδρών

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ: Ο Αργης για την αναβολή του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής ανδρών

Μια από τις διοργανώσεις που αναβλήθηκαν λόγω της καραντίνας που επιβλήθηκε και στον αθλητισμό για τον κορονοϊό ήταν και το πρωτάθλημα της  Γ’ εθνικής πόλο τον ανδρών.

Ενα πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετείχε και ο Αργης Καλαμάτας. Η καλαματιανή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει:
“Από το Σάββατο 7/11 έχουμε στην χώρα μας νέο lockdown για τον κορονοϊό- covid – 19. Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για τον Αθλητισμό, υπάρχει κλείσιμο των Κολυμβητηρίων και απαγόρευση προπονητικής και αγωνιστικής δράσης στο άθλημά μας. Ολη η τρέχουσα αγωνιστική δραστηριότητα του μηνός Νοεμβρίου αναστέλλεται και μαζί η προγραμματισμένη Α’ Φάση στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Ανδρών που ήταν προγραμματισμένο για τις 27-29/11, στο οποίο είχε δηλώσει συμμετοχή η ομάδα μας. Έτσι, έως τις 30 Νοεμβρίου αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας και μαζί οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Αργης Καλαμάτας. Αναμένουμε όλους τους αθλητές μας, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, να επιστρέψουν υγιείς, γεμάτοι διάθεση και όραμα για το άθλημα της υδατοσφαίρισης”.