Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021 16:10

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεκδικήσει η Ολγα Χαριτοπούλου!

Γράφτηκε από τον

Την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης, που θα διεξαχθεί το Μάιο στη Βουλγαρία, θα διεκδικήσει η Ολγα Χαριτοπούλου.

Η αθλήτρια του “Αριστόδημου” έχει αυτή τη δυνατότητα μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2019 στο πρωτάθλημα U11-U13 στη Λάρισα. Ετσι θα λάβει μέρος στα προκριματικά, που θα διεξαχθούν από 24 έως 26 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο “Σπάρτακος” του Δήμου Φυλής.

Στα προκριματικά θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες , γεννηθέντες τα έτη 2006, 2007, 2008, προκειμένου να στελεχωθεί η εθνική ομάδα U15 για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία από 27 έως 30 Μαΐου. Ο “Αριστόδημος” με ανακοίνωση του τονίζει ότι: “Πλησιάζει ο καιρός που θα συμμετέχουμε και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εκπροσωπώντας την Μεσσηνία και την χώρα μας” και συνεχίζει: “ Πόσο υπερήφανοι θα πρέπει να νιώθουμε όταν οι διακρίσεις του συλλόγου μας, μέσα σε 5 χρόνια ζωής, δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει, ένα κορίτσι δικό μας από την Μεσσήνη, την πρόκριση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης. Είναι θέμα χρόνου και οι ευρωπαϊκές διακρίσεις , αλλά το μέλημά μας, κυρίως, είναι οι ακαδημίες, τα μικρά μας και η νέα γενιά παλαιστών..... όλα τα άλλα έπονται. Ένα μεγάλο μπράβο στο προπονητή μας, γιατί αυτό που έχει καταφέρει είναι ασύλληπτο. Εκ μέρους της διοίκησης πολλά συγχαρητήρια, μακάρι να μας είχαν επιτρέψει να προπονηθούμε αυτό το διάστημα και να ήμασταν πανέτοιμοι.
Έστω και έτσι όμως , το δικαίωμα διεκδίκησης και το βάρος της εκπροσώπησης της χώρας μας, παλαιστικά και όχι μόνο του νομού μας, είναι πολύ μεγαλύτερο και οι υποχρεώσεις που νιώθουμε τεράστιες.
Με υπομονή και πολύ δουλειά, θα ζήσει η Μεσσηνία και αυτές τις δόξες, γιατί η Μεσσηνία, πλέων, ξέρει να παλεύει και μπορεί να διακριθεί διεθνώς και στη πάλη... Μπράβο κόουτς. Εύχομαστε oi Μεσσήνιοι να αντιληφθούν και να εκμεταλλευτούν την αξία του Αριστόδημου με τις αθλητικές ευκαιρίες διάκρισης που προσφέρει στους αθλητές του, αξιοποιώντας έναν σπουδαίο προπονητή. Ο Αριστόδημος είναι και θα παραμείνει εδώ για όλους τους Μεσσήνιους για να τους δώσει αυτές τις ευκαιρίες! Καλή επιτυχία Όλγα Χαριτοπούλου, καλή επιτυχία Αριστόδημε”.