Παρασκευή, 14 Μάιος 2021 16:12

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αναβλήθηκε ο τελικός ΑΕΚ -Ίσταντς λόγω κορονοϊού

Γράφτηκε από τον

Την αναβολή του πρώτου τελικού της ΑΕΚ με την Ίσταντς για το European Cup στο χάντμπολ των ανδρών, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Σάββατο στην Αθήνα, γνωστοποίησε χθες η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EHF).

Αιτία αποτελούν τα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν στην ομάδα από τη Σουηδία, με αποτέλεσμα η αποστολή της Ίσταντς να μην μπορεί να κάνει το ταξίδι για την Ελλάδα.
Η σχετική ανακοίνωση της EHF αναφέρει: «Ο πρώτος αγώνας για τον τελικό του EHF European Cup ανδρών, ΑΕΚ-Ίσταντς, αναβλήθηκε, λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ίσταντς. Ο πρώτος αγώνας ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα το Σάββατο 15 Μαΐου στις 18:00 (σ.σ. 19:00 ώρα Ελλάδας) στην Αθήνα και ο δεύτερος το Σάββατο 22 Μαΐου στις 15:00 (σ.σ. 16:00 ώρα Ελλάδας) στο Ίσταντ. Μετά από στενές διαβουλεύσεις με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και τη σουηδική αρχή ελέγχου λοιμώξεων, την Πέμπτη, η Ίσταντς ενημέρωσε την EHF ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον πρώτο αγώνα του Σαββάτου. Η EHF και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε στενή επαφή και συνεργασία και θα ενημερώσουν με περαιτέρω πληροφορίες εν ευθέτω χρόνω».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ