Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2021 12:02

Ο Βασιλόπουλος στο κολυμβητήριο για τις εργασίες αναβάθμισης

Γράφτηκε από τον
Ο Βασιλόπουλος στο κολυμβητήριο για τις εργασίες αναβάθμισης

Στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας βρέθηκε χθες ο δήμαρχος της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και τον σχεδιασμό για το επόμενο διάστημα, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων. σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας.

“Το κολυμβητήριο είναι σίγουρο ότι χρειαζόταν παρεμβάσεις. Αυτές τις παρεμβάσεις με την ανάληψη των καθηκόντων μας δρομολογήσαμε και ξεκίνησαν να υλοποιούνται. Προμηθευτήκαμε νέο ισοθερμικό, αλλάξαμε του βατήρες, προμηθευτήκαμε μηχανήματα για την αυτόματη χλωρίωση, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις ουσιαστικού και αισθητικού χαρακτήρα, υπήρξε προμήθεια μιας νέας σύγχρονης σκούπας για το βυθό της κολυμβητικής δεξαμενής, τοποθετήθηκαν τα καθίσματα στις κερκίδες και βέβαια οι παρεμβάσεις συνεχίζονται”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Θανάσης Βασιλόπουλος. Οσο για τις επόμενες παρεμβάσεις είπε: “Στον σχεδιασμό μας υπάρχουν οι κερκίδες στην ανατολική πλευρά, είμαστε εν αναμονή της απόφασης στο πρόγραμμα “Αντ. Τρίτσης” για την κατασκευή των WC ΑΜΕΑ και φυσικά του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου κ.ά. Θα επαναλάβω, ότι στηρίζουμε τον αθλητισμό, τον αντιμετωπίζουμε ως κοινωνικό αγαθό και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον”.