Πέμπτη, 08 Ιούλιος 2021 13:48

ΤΕΝΙΣ -ΟΑΚ: Στα προημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ 12 η Μιχαλοπούλου! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Στην οχτάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος αντισφαίρισης κάτω των 12 ετών, βρέθηκε η Βάσια Μιχαλοπούλου.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, κέρδισε τις εντυπώσεις στους αγώνες που έγιναν πρόσφατα στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης και κατάφερε να φθάσει μέχρι τα προημιτελικά.
Ξεκινώντας από την πρώτη θέση του κυρίως ταμπλό, η Βάσια Μιχαλοπούλου απέκλεισε στον πρώτο γύρο την Παπαστεργίου του Ο.Α. Λάρισας, στον δεύτερο την Δημητσάνη του Ο.Α. Αττικής και στον τρίτο την Αλευρά του Ο.Α. Περιστερίου.
Στα προημιτελικά ηττήθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ελλάδας, Καναβαράκη του Ο.Α.Πεύκης.
Επίσης, στο διπλό με συμπαίκτρια την Καναβαράκη, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά χάνοντας στις λεπτομέρειες από τις Ουσταμπασίδου, Πέτσουλα των Ομίλων Κατερίνης και Γρεβενών αντίστοιχα.

Στα γήπεδα του Παπάγου αγωνίστηκε και η Λήδα Μπλουγουρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 14 , η οποία αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών από την Χύσο Χριστιάνα του Ο.Α. Πετρούπολης.
Τις δύο αθλήτριες συνόδεψε στις προσπάθειες τους ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑΚ, Παναγιώτης Καλογερόπουλος.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του Ο.Α. Καλαμάτας συνεχίζονται με την κατηγορία κάτω των 10 στα γήπεδα της Ραφήνας, με την παρουσία των Γιάννη Παντελίδη και Παναγιώτη Λαχανά.