Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 12:03

ΣΤΙΒΟΣ: Για νέες επιτυχίες ο Μεσσηνιακός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ 18

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Για νέες επιτυχίες ο Μεσσηνιακός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ 18

Η δράση για το Μεσσηνιακό συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ 20, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, σειρά έχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ 18, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο ιστορικός σύλλογος αναχώρησε χθες για το Βόλο με 15μελη αποστολή και με σκοπό να σημειώσει νέες επιτυχίες. Θυμίζουμε ότι στο πανελλήνιο Κ 20 ο Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος πήρε τον τίτλο στο τριπλούν και μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές ,διατήρησαν το μεσσηνιακό στίβο στο προσκήνιο. Την αποστολή του Μεσσηνιακού στο Βόλο συνοδεύουν οι προπονητές Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Καλυβιώτης, Ελένη Χαντζή, Θοδωρής Χάντζος και Γιάννης Γρίβας. Οι προπονητές του Μεσσηνιακού δήλωσαν ότι αναμένουν δυνατές αγωνιστικές παρουσίες των παιδιών, βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων και εφόσον έρθουν και μετάλλια θα είναι ευπρόσδεκτα, χωρίς φυσικά να ‘’φορτώνουν’’ τα παιδιά με αυτό το άγχος.

Αναλυτικά οι αθλητές και αθλήτριες του Μεσσηνιακού, καθώς και τα αγωνίσματα που θα αγωνιστούν είναι :
Βασιλική Κουλιέρη στα 100μ. Χριστίνα- Ιωάννα Πλατανίτη στα 200μ, Ευγενία Διαμαντοπούλου στα 200μ, Μαριλένα Φεράι στα 100μ με εμπόδια, Αθηνά Μπαστακού στα 100μ με εμπόδια, Ηλιάνα Τασιοπούλου στα 400μ με εμπόδια, Σταυριάνα Σταθοπούλου στον ακοντισμό, Ευγενία Διαμαντοπούλου, Ηλιάνα Τασιοπούλου, Χριστίνα- Ιωάννα Πλατανίτη, Μαριλένα Φεράι, Βασιλική Κουλιέρη- Σκυταλοδρομία 4Χ100μ, Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος στα 100μ, Ευστάθιος- Βλαδίμηρος Τριαντόπουλος στα 400μ με εμπόδια και Λάμπρος Μπακούρος στο ύψος.