Τετάρτη, 22 Σεπτέμβριος 2021 17:17

ΣΤΙΒΟΣ: Ο Δούσης τέσσερα χρυσά και βαλκανικό ρεκόρ στην Κορυτσά!

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Ο Δούσης τέσσερα χρυσά και βαλκανικό ρεκόρ στην Κορυτσά!

 

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον Παναγιώτη Δούση, ο οποίος πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του τέσσερα ακόμα χρυσά μετάλλια.

Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής τα πήρε ...όλα στους πρόσφατους 30ους Βαλκανικούς αγώνες στίβου Βετεράνων, που έγιναν στην Κορυτσά, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στα 800, 1.500 μέτρα, 5.000 μέτρα τρέξιμο και 5 χιλιόμετρα βάδην, ενώ κατέρριψε στα 1.500 το δικό του Βαλκανικό ρεκόρ, παραμένοντας αήττητος για 22η χρονιά στα Βαλκάνια.
Στους αγώνες στην Αλβανία συμμετείχαν 800 και πλέον αθλητές, ενώ έλαβαν μέρος και πολλοί αθλητές από την Ιταλία και την Ουκρανία εκτός συναγωνισμού. Ηταν ένα αθλητικό γεγονός που προσέλκυσε δρομείς από 12 χώρες, πολλοί εκ των οποίων έχουν γράψει ιστορία στο χώρο. Οι Βαλκανικοί αγώνες ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας και αγάπης και κάθε χρόνο η συμμετοχή των Βετεράνων Δρομέων αυξάνεται.
Ο Παναγιώτης Δούσης αν και δύο χρόνια μεγαλύτερος από τους προηγούμενους αγώνες, κατάφερε πάλι να ξεχωρίσει. Ο ίδιος λέει ότι “Δεν έχω κάτι το μαγικό, απλά κοιτάω ο Δούσης σήμερα να είναι καλύτερος από χθες. Είναι ένα επίτευγμα μεγάλων προσπαθειών, υπομονής, επιμονής. Οταν βάλω ένα στόχο και να αποτύχω 10 και 20 φορές δεν εγκαταλείπω. Συνεχίζω με περισσότερο πείσμα έως επιτευχθεί ο σκοπός μου”. Να σημειωθεί ότι το 2022 οι Βαλκανικοί αγώνες στίβου βετεράνων θα γίνουν στο Βόλο.