Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 10:59

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ: Δεύτερος ο Αντριάν Μπουλλάρι στα 3.000 μέτρα

Γράφτηκε από τον

 

Το αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου κατέκτησε ο Αντριάν Μπουλλάρι!

Ο μαθητής από το ΓΕΛ Καρδαμύλης, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 3.000 μέτρα, με χρόνο 9'00"68, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, μόλις 4 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο αθλητή. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για τον Μπουλλάρι, που είναι αθλητής του Γ.Σ. Ακρίτα, που με ανακοίνωση του δεν κρύβει τη χαρά για αυτή τη διάκριση. “Η εξέλιξη του αθλητή μας είναι εντυπωσιακή, μιας και αγώνα με τον αγώνα βελτιώνεται συνεχώς. Μεγάλη είναι η συμβολή του προπονητή του κ. Κώστα Κουβαρά που είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες του αθλητή. Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στους επόμενους διασυλλογικούς και πανελλήνιους Αγώνες. Ο ΓΣ Ακρίτας είναι αρωγός στον Αντριάν Μπουλλάρι στα όνειρα και τις φιλοδοξίες του, όπως κάνει σε όλα τα παιδιά του συλλόγου”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο καλαματιανός σύλλογος.
Οι σχολικοί αγώνες στο Βόλο ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι με τα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας των σύνθετων αγωνισμάτων. Οι μαθήτριες του ΓΕΛ Κυπαρισσίας Ιωάννα Τζόρβα και Μαρία – Ελένη Γεωργομήτρου- Μπιρλιάνου, ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στο έπταθλο, καταλαμβάνοντας τη 10η και 16η θέση, αντίστοιχα στην γενική κατάταξη του σύνθετου αγωνίσματος.