Παρασκευή, 06 Μάιος 2022 14:32

"5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ": Πάνω από 500 συμμετοχές στους αγώνες κολύμβησης του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
"5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ": Πάνω από 500 συμμετοχές στους αγώνες κολύμβησης του ΝΟΚ

Πάνω από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα, θα λάβουν μέρος στους αγώνες κολύμβησης ,που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας "Ο Ποσειδών" στο κολυμβητήριο της πόλης.

Πρόκειται για το "5ο Κύπελλο Σπύρου Κοντόπουλου", που έχει γίνει θεσμός και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ενώ συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Οι αγώνες θα γίνουν σε τρεις αγωνιστικές, δύο το Σάββατο και μία την Κυριακή, ενώ αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης, παρουσία του προέδρου της κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκου Γιαννόπουλου, αλλά και του προέδρου της περιφερειακής επιτροπής Πελοποννήσου, Μάκη Γεωργαρά. Να σημειωθεί ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων, προπονητών και συνοδών, δεν θα υπάρχουν θεατές στους αγώνες, που θα μεταδοθούν με live streaming. Πρόκειται για αγώνες προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών και πολλοί αθλητές έχουν στόχο να πετύχουν χρόνους, που θα τους βάλουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν το Ιούλιο στο ΟΑΚΑ.