Δευτέρα, 09 Μάιος 2022 14:19

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΝΟΚ: Μεγάλη συμμετοχή στο “5ο Kύπελλο Σπ. Κοντόπουλος” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Πάνω από 500 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 20 συλλόγους όλης της Ελλάδας συμμετείχαν το σαββατοκύριακο στο “5ο Kύπελλο Σπ. Κοντόπουλος” που διοργάνωσε με επιτυχία Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας στο κολυμβητήριο της πόλης, τιμώντας τη μνήμη του αντιπρόεδρου και εφόρου στα τμήματα κολύμβησης – υδατοσφαίρισης.

Εξαγγελία Βασιλόπουλου για κλειστό κολυμβητήριο

Στην τελετή έναρξης το “παρών” έδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος που αναφέρθηκε στην πρόθεση της δημοτικής αρχής για κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκος Γιαννόπουλος που έλκει την καταγωγή του από το Κοπανάκι και μίλησε με θερμά λόγια για την προσπάθεια του ΝΟΚ και το υψηλό επίπεδο των αγώνων.
Στη τελετή έναρξης βραβεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος του ΝΟΚ Δημήτρης Κακαλίκας, ο προπονητής του ΝΟΚ Στάθης Μπακολιάς, ενώ δόθηκε πλακέτα και στην οικογένεια του Σπύρου Κοντόπουλου.
Στους αγώνες βρέθηκε και ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Πελοποννήσου, Μάκης Γεωργαράς, ενώ από τον δήμο Καλαμάτας ήταν ακόμη ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φάββας και ο πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού Τάκης Βασιλόπουλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πολλοί αθλητές δοκίμασαν τις δυνάμεις τους εν όψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων που θα γίνουν τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ.
Να σημειωθεί πως οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ενώ συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.