Δευτέρα, 09 Μάιος 2022 16:16

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΑΡΓΗΣ: "Μάθε να κολυμπάς, παίζοντας με την μπάλα"

Γράφτηκε από τον
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΑΡΓΗΣ: "Μάθε να κολυμπάς, παίζοντας με την μπάλα"

Για 2η συνεχή χρονιά το τμήμα υδατοσφαίρισης του Αργη Καλαμάτας, συγκροτεί τμήματα υποδομής με προοπτική την ενασχόληση μικρών παιδιών με το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

"Μάθε να κολυμπάς παίζοντας με την μπάλα", είναι το σύνθημα για αυτό το ιδιαίτερο πρόγραμμα που επιμελούνται καθημερινά για τους μικρούς αθλητές, οι προπονητές υδατοσφαίρισης του καλαματιανού συλλόγου. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η σωστή εκμάθηση της κολύμβησης, όπου με διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό τρόπο τα παιδιά αποκτούν τα πρώτα ερεθίσματα με την υδατοσφαίριση. Το τμήμα χωρίζεται σε ολιγομελή γκρουπ παιδιών (αγόρια και κορίτσια) από 6 ετών και η διάρκεια της προπόνησης είναι περίπου μία ώρα. Οι προπονήσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας 19:00 - 20:00 στην ανατολική πλευρά της πισίνας (πλησίον οδού Κανάρη).
Ακόμα στην ανακοίνωσή του ο Αργης αναφέρει: " Φυσικά, τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως ορίζονται κάθε φορά από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Για νέες εγγραφές παιδιών 6-12 ετών: Τα μαθήματα για τους 2 πρώτους μήνες είναι δωρεάν. Για πληροφορίες Πετρόπουλος Κώστας, προπονητής υδατοσφαίρισης ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας, τηλέφωνο: 6937463558".