Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 15:51

Διακρίσεις σε τουρνουά για τα ταλέντα του ΟΑΚ

Γράφτηκε από τον
Διακρίσεις σε τουρνουά για τα ταλέντα του ΟΑΚ

 
Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την αγωνιστική ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, καθώς πήρε σημαντικές θέσεις στα τουρνουά που έλαβε μέρος το τελευταίο διάστημα.
Συγκεκριμένα,  κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Καλογερόπουλου, ο 10χρονος Γιάννης Παντελίδης έφθασε μέχρι το γύρο των προημιτελικών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις κάτω των 10, που έγινε από 30 Απριλίου έως 5 Μάϊου στις εγκαταστάσεις του Α.Κ.Α. Μαραθώνα, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει. 
Η Βάσια Μιχαλοπούλου, κατέκτησε άλλον έναν τίτλο στην Πελοπόννησο, σε μεγαλύτερη μάλιστα ηλικιακή κατηγορία, στο Ε3 κάτω των 16 που διεξήχθη στον Α.Ο.Ο. Πατρών το διήμερο 7-8 Μάϊου. Η Μαρία Καζολέα στην παρθενική της εμφάνιση στη μεγαλύτερη γι' αυτήν ηλικιακά κατηγορία κάτω των 14, αναδείχθηκε 2η νικήτρια στο Ε3 που διοργανώθηκε επίσης 7-8 Μάϊου από τον Ρήγα Α.Ο.Α. Αργολίδας.  Από εκεί και πέρα, η Λήδα Μπλουγουρά, πέρασε έναν γύρο και αποκλείστηκε στη φάση των 16 στο Ε3 κάτω των 16 που διεξήχθη στον Α.Ο.Α.Πατρών. Στους ίδιους αγώνες, αγωνίστηκαν ο Παναγιώτης Λαχανάς και οι πρόσφατα ενταχθέντες στην αγωνιστική ομάδα του Ομίλου Μπούτρα Ευαγγελία, η οποία έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο και Μπαζιώτης Νίκος.