Παρασκευή, 20 Μάιος 2022 12:24

A2 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Ματς χωρίς αύριο για το ΝΟΚ με Χαϊδάρι

Γράφτηκε από τον
A2 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Ματς χωρίς αύριο για το ΝΟΚ με Χαϊδάρι

Την ήττα με σκορ 10-9 γνώρισε την Τετάρτη εκτός έδρας από την Α.Ε. Χαϊδαρίου ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας στο πρώτο ματς για τις θέσεις 13-16 στα πλέι άουτ στην Α2 πόλο ανδρών.

Ετσι θα αγωνιστεί με την... πλάτη στον τοίχο στο σημερινό δεύτερο ματς στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας (9 μ.μ.), αφού η παραμονή κρίνεται στις δύο νίκες. Η μεσσηνιακή ομάδα πρέπει να "απαντήσει" απόψε στο Χαϊδάρι, ώστε να μείνει ζωντανή για την παραμονή, που με νίκη του ΝΟΚ, θα κριθεί στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων την Κυριακή στην έδρα του Χαϊδαρίου.
Βήμα παραμονής έκανε προχθές και η Κέρκυρα και μάλιστα χωρίς κόπο, αφού ο ΣΚ Ροή δεν εμφανίστηκε στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας και οι γηπεδούχοι πήραν το ματς με 5-0.
Αν η Ροή δεν κατέβει ούτε σήμερα, ή ηττηθεί θα υποβιβαστεί. Συνολικά από την Α2 πέφτουν δύο ομάδες, οι ηττημένοι των ζευγαριών στις θέσεις 13-16.
Οσον αφορά το προχθεσινό παιχνίδι του ΝΟΚ στο Χαϊδάρι, οι γηπεδούχοι επικράτησαν στο πρώτο και στο τρίτο οκτάλεπτο (2-1, 3-2) και ο ΝΟΚ στο τελευταίο (2-3), ενώ στο δεύτερο είχαμε ισοπαλία (3-3).
Για την Α.Ε. Χαϊδαρίου σκόραραν οι Φύκουρας 2, Οικονομόπουλος 5 και από ένα γκολ οι Κωνσταντίνου,, Αθανασίου, Μπαλάσκας.
Για τη μεσσηνιακή ομάδα, ο Παναγιώταρος σήκωσε το βάρος στο σκοράρισμα με 5 γκολ, ο Βενάρδος πέτυχε δύο τέρματα και από ένα οι Διαμαντόπουλος και Αγγελής.