Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 15:21

Στο σύλλογο “ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ” έσοδα από τον Γύρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Στο σύλλογο “ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ” έσοδα από τον Γύρο Καλαμάτας

Αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού ήταν ο 20ος αγώνας δρόμου Καλαμάτας, που διοργάνωσε στις 30 Απριλίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

Η αφιέρωση έγινε κυρίως, για να αναδειχθεί η αξία και η αποτελεσματικότητα της πρόληψης, ώστε να αντιμετωπιστεί και να περιοριστεί, όσο είναι δυνατό, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συνάθρωποί μας. Μέρος των εσόδων του Γύρου Καλαμάτας, θα διατεθεί μάλιστα στο σύλλογο “ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ”, που υποστηρίζει και διαχειρίζεται ουσιαστικά, αυτή την προσπάθεια, ανάδειξης, της αξίας της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Εκδήλωση σήμερα στα γραφεία του ΣΔΥΜ

Γι’ αυτό το λόγο ο ΣΔΥΜ διοργανώνει σήμερα στις 7 το απόγευμα εκδήλωση στα γραφεία του (Ανατολικό Κέντρο κτήριο 31) μαζί με το σύλλογο “ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ”
“Είναι η καθιερωμένη πρακτική, τα τελευταία χρόνια, του συλλόγου μας, μαζί με την άθληση να αναδεικνύονται και να προβάλλονται κοινωνικά προβλήματα και ταυτόχρονα να ενισχύονται φορείς που είναι ταγμένοι σε τέτοιους σκοπούς. Έτσι θα συνεχίσουμε! Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, έχουμε καλέσει και τους εθελοντές μας, που στήριξαν τον αγώνα, να παραστούν και να τους ευχαριστήσουμε και να τους τιμήσουμε με μια μικρή δεξίωση.”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΔΥΜ.